Γλύτωσε το κάζο ο Άρης !

Γλύτωσε το κάζο ο Άρης !
Ο Ραούλ Μπράβο, ισοφάρισε το γκολ του Φέτση και ο Αρης, γλύτωσε το.. κάζο (1-1) στην πρεμιέρα της Football League, στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε… Ετσι και στην Καρδίτσα, Αναγέννηση και Αρης, άργησαν να «ξυπνήσουν» με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν κάκιστο θέαμα στα πρώτα 45’ του αγώνα, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε ρυθμό, φάσεις, παρά μόνο εντάσεις και ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα.

Ο ρυθμός που είχε ο αγώνας βόλευε περισσότερο τους γηπεδούχους, με τον Αρη, να μην μπορεί να βρει αυτοματισμούς και προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Κουτσόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και νωρίς νωρίς μόλις στο 3’ είχε την πρώτη τελική, με το σουτ του Φέτση να καταλήγει άουτ.

Στο 24’ ο ίδιος παίκτης δοκίμασε και πάλι το πόδι του με τη μπάλα επίσης να περνάει πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Διούδη. Αυτές ήταν και οι φάσεις που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, με τον Αρη, αντίστοιχα να απαντάει με επίσης δύο μακρινά σουτ, ένα του Τάτου (13’) και ένα του Αντρέου (32’), με τη μπάλα επίσης να μην βρίσκει καν εστία, με αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος να μην υπάρχει τελική προς την εστία για καμία από τις δύο ομάδες.

Γκολ η Καρδίτσα, «φωτιά» το ματς

Και αν στο πρώτο ημίχρονο δεν κουνήθηκε… φύλλο, στην επανάληψη από πολύ νωρίς το παιχνίδι απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 48’ με γκολ του Φέτση. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε νωρίτερα ο Ντιατά από τον Διούδη, ωστόσο για να πανηγυρίσει χρειάστηκε διπλή προσπάθεια, αφού αρχικά ο πορτιέρε του Αρη απέκρουσε τη μπάλα, όμως ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 1-0.

Ένα γκολ που άλλαξε τους συσχετισμούς στο παιχνίδι, με τον Αρη να βγαίνει μαζικά στην επίθεση για να φτάσει στην ισοφάριση, την οποία και άγγιξε στο 51’ με τον Καπνίδη, όμως ο Ελληνας επιθετικός νικήθηκε από τον Κουτσόπουλο, στο σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι.

Στα ίσια με Ραούλ Μπράβο

Εκ τότε μέχρι και το 72’ ο Αρης δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Καρδίτσας, με τον Ραούλ Μπράβο σε εκείνο το λεπτό να δίνει τη λύση για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ισοφαρίζοντας, με ωραία κεφαλιά που πήρε, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάτου.

Εκ τότε, η Καρδίτσα, κλείστηκε στα καρέ της, ο Αρης, με την είσοδο του Ανάκογλου και του Ντούνη έγινε πιο επιθετικός, όμως ουδέποτε κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κουτσόπουλου, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε και τους “κίτρινους” να κάνουν πρεμιέρα με το… αριστερό στο πρωτάθλημα της Football League.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (67’ Υφαντής), Μπλέντι, Τζέκος (62’ Ντανκούα), Μπιτέλης, Ντιατά.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης (78′ Ανάκογλου), Μπράβο, Αντρέου (56’ Ντούνης), Ίλιτς, Καπνίδης, Τάτος, Ρόβας (86′ Νέτο), Μιλούνοβιτς.

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play