Για μια θέση στην ελίτ της Ευρώπης η Κ20 του ΠΑΟΚ

Για μια θέση στην ελίτ της Ευρώπης η Κ20 του ΠΑΟΚ
Η Κ20 του ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί αύριο (15:00) για το δεύτερο γύρο του UEFA Youth League με τον Άγιαξ στο Καυτανζόγλειο.

Ο νικητής αυτής της διπλής αναμέτρησης προκρίνεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Youth League Domestic Champions Path και περνά στο τελικό στάδιο της διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά με live streaming από το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο youtube και το paokfc.gr.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο οφείλει να υφίσταται πέρα από σκοπιμότητες, αντιπαλότητες ή ίντριγκες, οφείλει να πρεσβεύει το σεβασμό στον αντίπαλο, στην διαφορετικότητα, στους κανόνες. Υπό αυτή την σκοπιά, ένας αγώνας ποδοσφαίρου μπορεί να αποτελέσει ατόφια ψυχαγωγία.

Οταν πρόκειται δε, για παιχνίδι αναπτυξιακού ποδοσφαίρου και δη ευρωπαϊκού επιπέδου, το αποτέλεσμα είναι συνήθως απολαυστικό. Αυτό ακριβώς ευελπιστεί να προσφέρει η Κ20 του ΠΑΟΚ στον αγώνα της με τον Αγιαξ για το δεύτερο γύρο του UEFA Youth League το μεσημέρι (15.00) της Τετάρτης 02.11 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. ΠΑΟΚ – Αγιαξ, λοιπόν, με φόντο την πρόκριση στην τελική, ενοποιημένη φάση του Youth League, εκεί όπου θα προκύψουν οι 16 καλύτερες ομάδες μετά τους αγώνες στο Champions League Path και το Domestic Champions Path.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη δοκιμασία του ΠΑΟΚ ήταν με την Puskás Akadémia (1-1 στην Ουγγαρία και 0-0 στην Θεσσαλονίκη).

Ο επαναληπτικός αγώνας στο Αμστερνταμ, στο βοηθητικό γήπεδο του Αγιαξ, θα διεξαχθεί στις 22.11 (19.00 τοπική ώρα) και όχι στις 23.11, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, κατόπιν σχετικού αιτήματος των γηπεδούχων.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι Μάριος Σιαμπάνης , Γιώργος Μούτσα, Στέργιος Δοδοντσάκης, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Ραφαήλ Γιαλαμούδης, Γιώργος Παπαθανασίου, Τάσος Μελετίδης, Αντώνης Σταθόπουλος, Ζήσης Χατζηστραβός, Νικόλας Ματθαίου, Γιώργος Τζοβάρας, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, Αρτεμ Κόζακ, Χρήστος Παπαδόπουλος, Γιώργος Νουκάρης, Σωκράτης Κυριλλίδης, Μελέτιος Μίσκοβιτς, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης.

Προπονητές της ομάδας είναι οι Πάμπλο Γκαρσία, Απόστολος Παπαβασιλείου, γενικός αρχηγός ο Κώστας Ιωσηφίδης, γυμναστής ο Κώστας Καζάνας, προπονητής τερματοφυλάκων ο Βασίλης Πετρόπουλος, αναλυτής αγώνα ο Ηλίας Γαλανόπουλος, γιατρός ο Γιάννης Ουσαντζόπουλος, φυσιοθεραπευτής ο Σταύρος Τερζανίδης, φροντιστής ο Θανάσης Βαριεμέζης και contact person της UEFA ο Κώστας Βούρτσης».

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play