Απίστευτο: πρώτος σε κάρτες σε όλο το Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός!

Απίστευτο: πρώτος σε κάρτες σε όλο το Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός!
Εκτός από το πέναλτι-ανέκδοτο στη Λιέγη και αυτό που δεν δόθηκε στον Ιμπάρμπο στο ματς με τη Θέλτα στο Βίγκο, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες απ' όλες όσες συμμετέχουν στους ομίλους!

Δεν είναι μόνο το πέναλτι-φάντασμα που δόθηκε στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. 

Ούτε το πέναλτι-μαρς πάνω στον Ιμπάρμπο που… δεν δόθηκε στο ματς με τη Θέλτα στο Βίγκο, τα οποία καταδεικνύουν ότι η αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Παναθηναϊκός στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι το λιγότερο… προβληματική.

Είναι και η απίστευτη πρωτιά που έχει η ελληνική ομάδα στον καταλογισμό καρτών, όπως προκύπτει μέσα από τα επίσημα στοιχεία της UEFA!

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τις περισσότερες κίτρινες και κόκκινες κάρτες απ’ όλες όσες συμμετέχουν στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, μέχρι τουλάχιστον να διεξαχθεί η επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης την Πέμπτη!

Ο συνολικός αριθμός των «πράσινων» καρτών είναι 19, μεταξύ των οποίων δύο αποβολές, εξ ου και οι τιμωρίες των Βιγιαφάνιες, Ζέκα και Γουακάσο στο ματς με τους Βέλγους, ενώ αξίζει να σημειώσουμε και την τιμωρία του Αντρέα Στραματσόνι από την UEFA για τις διαμαρτυρίες και την αποβολή του στο ματς της Λιέγης μετά το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος της ομάδας του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονο.

Τυχαίο ή όχι, δεν παύει να αποτελεί ξεκάθαρο δεδομένο, όπως επίσης πραγματικότητα είναι και το γεγονός ότι στα τελευταία δύο του ματς, με Θέλτα και Σταντάρ εκτός έδρας, η αντιμετώπιση που είχε από τη διαιτησία ήταν εξοργιστική. 

 

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play