Στο χέρι του… Λάσκαρη ο Γιάνκοβιτς

Στο χέρι του… Λάσκαρη ο Γιάνκοβιτς
Ο Άρης τα έχει βρει στο οικονομικό με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, όμως το θέμα είναι να αποφασίσει αν θέλει να τον πάρει ως δανεικό.

Ο Άρης προς το παρόν συνεχίζει με το ρόστερ, που έχει, παρά τις αναταραχές, που υπήρξαν. Η μόνη προσθήκη, που μπορεί να γίνει, είναι αυτή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς.

Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Πρίφτης, τον θέλει, το θέμα, όμως, έχει κολλήσει στο…δανεισμό. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ο Άρης ήθελε τον Γιάνκοβιτς ως ελεύθερο από την Βαλένθια για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι «νυχτερίδες», όμως, τον αφήνουν να φύγει μόνο ως δανεικό για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Στο οικονομικό ο Αρης με τον Γιάνκοβιτς πλέον δεν έχουν θέμα. Εκεί, που υπάρχει πρόβλημα ή μάλλον σκέψη, είναι αν οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν δανεικό παίκτη, κάτι, που δεν είναι στην φιλοσοφία τους. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα γίνει η εξαίρεση με τον Γιάνκοβιτς, ο οποίος θέλει πώς και πώς να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», από την στιγμή, που εκτός των άλλων δεν υπολογίζεται από την ισπανική ομάδα.

Τις επόμενες ώρες θα τελειώσει το θέμα με το αφεντικό της ΚΑΕ, Νίκο Λάσκαρη, να βρίσκεται κάπου στην Ασία και να αναμένεται με αγωνία η απόφασή του.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play