ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: αυτός ο προπονητής της Super League παίζει την θέση του αυτή την Κυριακή !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: αυτός ο προπονητής της Super League παίζει την θέση του αυτή την Κυριακή !
Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά και ο προπονητής «παίζει την καρέκλα» του αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υπάρχει ένας Έλληνας τεχνικός για τον οποίον η υπομονή της διοίκησης εξαντλείται, αν λάβουμε υπ’ όψιν τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο λόγος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος μόλις χθες έγινε δέκτης «καυστικών» δηλώσεων από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτήρισε κωμική την εικόνα της ομάδας υποστηρίζοντας πως δέχεται αστεία γκολ και ότι οι παίκτες δεν βγάζουν πάθος στο γήπεδο. Δεν δίστασε δε, να χαρακτηρίσει το σύνολο της ΑΕΛ ως «ποδοσφαιρική απάτη»!

Βέβαια, ο κ. Κούγιας διευκρίνισε ότι πιστεύει πολύ στον Άγγελο Αναστασιάδη τονίζοντας ότι πρόκειται για τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή, ωστόσο δεν έκρυψε ότι η παρουσία της ομάδας στη σεζόν μέχρι στιγμής δεν του αρέσει. Συνεπώς, αν η ΑΕΛ δεν παρουσιάσει βελτίωση στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο εντός έδρας, δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε την έκτη απόλυση τεχνικού στη σεζόν αφού είναι μεγάλο ερωτηματικό το πόσες ακόμα κακές εμφανίσεις μπορεί να ανεχτεί ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Σε περίπτωση, πάντως, που ο Αναστασιάδης απολυθεί, η… μπάλα ενδέχεται να πάρει και κάποιους παίκτες της ΑΕΛ αφού ο κ. Κούγιας μίλησε ξεκάθαρα για έλλειψη πάθους από την πλευρά τους, παρά το γεγονός ότι πληρώνονται σωστά. Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί αφού δεν τους έχει κατονομάσει, ωστόσο είναι γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει πολλά παράπονα από ορισμένους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play