Η ατάκα Αναστασιάδη για Ίβιτς

Η ατάκα Αναστασιάδη για Ίβιτς
Στα αξιοσημειώτα του παιχνιδιού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Λάρισα, ήταν η επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στην Τούμπα...

Λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού, ο Έλληνας τεχνικός έκανε την εμφάνισή στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις. Μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ χειροκρότησε ενώ κάποιοι αποδοκίμασαν χλιαρά. Πάντως η πλειονότητα των φίλων της ομάδας δεν στάθηκε στην επιστροφή του Αναστασιάδη στην Τούμπα, κάτι που φάνηκε και με την ανάγνωση των συνθέσεων από τα μεγάφωνα.

Θα πρέπει να σημειώσει κανείς πως ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν σηκώθηκε λεπτό από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, καθώς προτίμησε να παρακολουθήσει καθιστός και με ηρεμία να εξελίσσεται το παιχνίδι, δίνοντας στους συνεργάτες του, απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Λίγο προτού τελειώσει η συνέντευξη Τύπου, “πέταξε” την ατάκα του για τον Βλάνταν Ίβιτς, σημειώνοντας : “Δεν ήρθα εδώ να μιλήσω για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει έναν προπονητή που γνωρίζει την κουλτούρα του συλλόγου”, και συνέχισε λέγοντας: “Θα τον αφήσετε ήσυχο τον Ίβιτς; Απαντήστε ο καθένας μέσα από τα άρθρα σας”.

Μάλιστα, εκεί που πήγε να “ανοίξει” η συζήτηση, ο Αναστασιάδης φρόντισε να βάλει μια τελεία: “πάει λάθος η κουβέντα, εδώ καλό θέλουμε να κάνουμε… θα μπλέξουμε, αφήστε το” και αποχώρησε.

πηγή: paok24.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play