«Βράζουν» με τις χαμένες ευκαιρίες στον ΠΑΟ: «Βάλε μέσα τον Σαραβάκο μήπως βάλει γκολ»!

«Βράζουν» με τις χαμένες ευκαιρίες στον ΠΑΟ: «Βάλε μέσα τον Σαραβάκο μήπως βάλει γκολ»!
Απίστευτες ατάκες στο Facebook της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από φιλάθλους που δεν μπορούν να «χωνέψουν» την αναποτελεσματικότητα του Τριφυλλιού!

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε για ακόμα μια φορά με την ανικανότητά του να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή.

Ως αποτέλεσμα, το Facebook της Πράσινης ΠΑΕ κατακλύστηκε από μηνύματα απελπισμένων οπαδών που ζητούν να ξαναγυρίσουν στα γήπεδα ο Σαραβάκος, ο Σισέ και ο Βαζέχα μήπως βάλουν την μπάλα στα δίχτυα!

Διαβάστε μερικά από τα κορυφαία σχόλια:

«Βαλε κ τον σαραβακο μπας κ καταφερει κανενας να στειλει την μπαλα στα διχτυα…»

«Βάλε Μπεργκ, Βαζεχα, Σισσε, Σαραβακο και Αντωνιαδη μπας και βγάλουμε γκολ. Έλεος νέα όλους του χασογκοληδες.»«Στραματσονι δρόμο!!!»

«Το καλύτερο ροστερ εεεε????

Τρίτη σερί γκέλα με μικρή ομάδα….. Γελάνε και οι πέτρες…..»«καλα παλι τον Στραμα κατηγορείται ενώ η ομαδα χανει 13912883 ευκαιριες τι να κανει ρε να μπει μεσα να βαλει γκολ?Ειπαμε είναι ανίκανοι απλα οι παιχτες μπροστα στο τερμα χανουν φασεις σε κάθε ματς 500 ευκαιριες κ γκολ με το σταγονομετρο»

«Εναν προπονητη που να ξερει να παιζει στην Ελλαδα γινεται να βρουμε? Ουτε μεχρι αυριο δεν θα ειχαν βαλει γκολ…Τετοια εμφανιση στη Λεοφωρο ειναι ξεφτιλα»

«0-0 αντι για 4-0 ή ομάδα ακόμα και με χουχουμη και Μιγκο παίζει μακράν την καλύτερη μπάλα στην σούπερ λιγδα και οποίος δεν το βλέπει απλά τραγικος..σε ένα νορμαλ πρωτάθλημα χωρίς να φοβάσαι πως άμα κανείς ένα χ πχ με την βεροια χάνεις τ πρωτάθλημα..δεν θα φοβομασταν ότι θα μείνουμε εκτός στόχων… γιατί τα γκολ θα έρθουν και ή ομάδα θα παίξει ακόμα καλύτερη μπάλα…ακόμα και με την ύπνο που έχουμε στον πάγκο…δεν μπορείς να σκέφτεσαι πως ο αρετοπουλος και ο κάθε αρετοπουλος θα σ σφάζει στην πρώτη ευκαιρία…και θα ευννοει τους απέναντι..υπομονή και στήριξη στην ομαδα»

«Η δουλεια του προπονητη ειναι να βγαζει τους παιχτες σε θεση για γκολ.Οι δουλεια των παιχτων ειναι να βαλουν το γκολ.Αντε αμπαλοι που σας φταιει ο Στραματσονι.Αν δεν κραζατε και δεν δημιουργουσατε αγχος μπορει και να τα έβαζαν»

«Ο ιταλος φταιει που ολοι τους δε μπορουν να βαλουν γκολ σε τοσες φασεις που κανουμε ?»

Πηγή:sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play