Τρελό παρασκήνιο με τον αντι-Στιλ στον ΠΑΟ!

Τρελό παρασκήνιο με τον αντι-Στιλ στον ΠΑΟ!
Ποιος ποδοσφαιριστής εντυπωσίασε άπαντες στο στρατόπεδο του "τριφυλλιού" με τους ανθρώπους της ομάδας να "ψάχνονται" για την περίπτωσή του;

Οι Πράσινοι άφησαν βαθμούς και στην Βέροια και ύστερα από την ήττα από την Ξάνθη είδαν την διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να ανεβαίνει στους τέσσερις βαθμούς.

Το “τριφύλλι” θα μπορούσε να καθαρίσει εύκολα το ματς στην Βέροια, αφού στο πρώτο ημίχρονο έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες, ωστόσο κάτι η αστοχία και κάτι τα απίστευτα που έκανε ο κίπερ της ομάδας από την Ημαθία του στέρησαν το τρίποντο.

Ο λόγος φυσικά για τον 35χρονο τερματοφύλακα της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεθ, ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Ελλάδα, έχοντας στο ενεργητικό του ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις που κράτησαν την ομάδα του στο ματς.

Ο Ισπανός πορτιέρο δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος και από τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του οποίου έμειναν εντυπωσιασμένοι από την απόδοση και τις επεμβάσεις του Λόπεθ και μάλιστα φέρεται να το έψαξαν για την μεταγραφή του.

Πάντως, οι Πράσινοι φαίνεται πως δύσκολα θα προχωρήσουν την περίπτωση του Λόπεθ, καθώς έχει πατήσει τα 35 του χρόνια, κάτι που κάνει απαγορευτική οποιαδήποτε συζήτηση για ενδεχόμενη μετακίνησή του στο “τριφύλλι”.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν τερματοφύλακα για να υπάρχει ανταγωνισμός στην θέση κάτω από τα δοκάρια με τον Λουκ Στιλ (Βλαχοδήμος και Κοτσόλης δείχνουν πως δεν μπορούν να ακολουθήσουν), αλλά δεν θα καταφύγει σε λύση μεγάλου τερματοφύλακα όπως έγινε και το καλοκαίρι.

Τότε που γράφτηκαν πολλά ονόματα, όπως αυτό του Ντε Σάνκτις, αλλά λόγω του προχωρημένου της ηλικίας δεν προχώρησαν ποτέ σε επίσημο ενδιαφέρον.

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play