Σφυρίζει στα προκριματικά του Μουντιάλ ο Σιδηρόπουλος

Σφυρίζει στα προκριματικά του Μουντιάλ ο Σιδηρόπουλος
Σε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Στο UEFA Youth League Καλογερόπουλος και Κύζας...

Η UEFA ενημέρωσε την ελληνική ομοσπονδία ότι ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής θα διευθύνει αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 στις 11 Νοεμβρίου (δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο παιχνίδι). Βοηθοί του δωδεκανήσιου ρέφερι θα είναι οι Κωσταράς και Δημητριάδης, ενώ 4ος ο Αρετόπουλος. 

Από εκεί και πέρα Έλληνες διαιτητές ορίστηκαν και σε δύο αγώνες UEFA Youth League. Το Λουντογκόρετς-Άρσεναλ (11/11/16) θα σφυρίξει ο Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Σίπκα και Χασάν, ενώ το Μακάμπι Χάιφα-Ντιναμό Μόσχας θα διευθύνει ο Κύζας, έχοντας στο πλευρό του τους βοηθούς Πετρόπουλο και Μεσσήνη.

Επιπλέον η διαιτητής Ευθαλία Μήτση ορίστηκε στον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women’s Champions League μεταξύ Τβέντε-Μπαρτσελόνα, που θα διεξαχθεί στις 16/11/2016. Βοηθοί της θα είναι οι Χρυσούλα Κουρομπύλια και η Μαρία Κουπαράνη ενώ χρέη 4ης διαιτητή θα ασκήσει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη.

Επίσης, η Ελένη Κυρίου ορίστηκε παρατηρήτρια διαιτησίας στον αγώνα για τη φάση των «16» του UEFA Women’s Champions League μεταξύ Μπάγερν Μονάχου-Ροσίγιανκα (9/11/2016).

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play