Η εντολή του Στραματσόνι που δεν ακολούθησαν οι παίκτες

Η εντολή του Στραματσόνι που δεν ακολούθησαν οι παίκτες
Τι ζητούσε ο Ιταλός στα τελευταία 20 λεπτά και τι ήταν αυτό που δεν... έκαναν οι παίκτες του, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος.

Στην – έξαλλη – ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια, ο Αντρέα Στραματσόνι είπε πολλά. Ένα απ’ αυτά ήταν πως άλλα ζήτησε να κάνουν και άλλα έκαναν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο. Ποια ήταν όμως η εντολή του Ιταλού που δεν… τήρησαν οι ποδοσφαιριστές του;

Να μείνουν ψηλά και να τελειώσουν το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ, χωρίς να επιτρέπουν στη Βέροια να κρατήσει τη μπάλα στα τελευταία λεπτά. Ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και υπήρξαν στιγμές που όλοι οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονταν πίσω από τη σέντρα, θέλοντας να διατηρήσουν το υπέρ τους 1-0. Την ίδια ώρα, ο Ιταλός τους φώναζε να βγουν πιο ψηλά, ώστε να πιέζουν, να κλέβουν μπάλες και να βρουν το δεύτερο γκολ που θα τους εξασφάλιζε τη νίκη.

Κάτι που δεν συνέβη, με αποτέλεσμα η Βέροια να γυρίζει τη μπάλα περιμετρικά της περιοχής του Παναθηναϊκού για περίπου… ένα λεπτό, πριν αυτή καταλήξει στο δεξί πόδι του Μπαλάφα και από εκεί στα δίχτυα του Παναθηναϊκού. Σε ένα λεπτό μάλιστα (88’) που δεν υπήρχε ο χρόνος για να αλλάξουν τα δεδομένα του παιχνιδιού και να βρει ο Παναθηναϊκός δεύτερο γκολ.

πηγή: panathinaikos24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play