1,5 μήνα και βλέπουμε για Λέσκοτ

1,5 μήνα και βλέπουμε για Λέσκοτ
Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του ο Λέσκοτ, καθώς θα χρειαστεί για τουλάχιστον 5 με 6 εβδομάδες να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει δοθεί.

Ο Άγγλος επέστρεψε στην Αθήνα και πλέον γυμνάζεται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα είναι έτοιμος άμεσα.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Ένωσης το λιγότερο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί, ώστε να καταφέρει να τελειώσει το πρόγραμμά του και να ξεκινήσει προπονήσεις είναι περίπου 5 με 6 εβδομάδες.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα με το νέο χρόνο, καθώς ακόμα και αν καταφέρει να μπει νωρίτερα στις προπονήσεις, σίγουρα θα χρειάζεται χρόνο ώστε να ανεβάσει την απόδοσή του και να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Λέσκοτ βέβαια, έχει δίπλα του πολλούς και αξιόλογους ειδικούς, που τον συμβουλεύουν καθημερινά και τον βοηθούν ώστε να κάνει σωστά το πρόγραμμά του και να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν, με στόχο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να τεθεί στη διάθεση του Μοράις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι απίθανο να τον δούμε πριν τον Δεκέμβρη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, καθώς κανένας δεν θέλει να ρισκάρει, από τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα διαθέτει στόπερ που μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

πηγή: aek1924.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play