Γιατί δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια πριν το βράσιμο

Γιατί δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια πριν το βράσιμο
Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών σήμερα και την τιμούμε με μια πολύ χρήσιμη συμβουλή!

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών σήμερα και εάν αποφασίσετε να την… τιμήσετε καλό θα ήταν να μάθετε την παρακάτω πληροφορία που έρχεται απευθείας από την Ιταλία, την χώρα καταγωγής τους.

Ίσως να έχετε παρατηρήσει τις μαμάδες σας ή να το κάνετε κι εσείς όταν μαγειρεύετε μακαρόνια, ότι πριν τα ρίξουν στην κατσαρόλα τα σπάνε στη μέση. Μια κίνηση που οι Ιταλοί θεωρούν μέγα λάθος και κυρίως για πρακτικούς λόγους.  Ο βασικότερος είναι ότι μετά δεν μπορούν να τυλιχτούν στο πιρούνι όπως πρέπει, μαζί με την σάλτσα και το τυρί για να απολαύσετε κάθε σας πηρουνιά αλλά και γιατί με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν και να λερωθούν με τη σάλτσα. 

Μάλλον οι Ιταλοί ξέρουν καλύτερα και θα πρέπει να τους ακούμε…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play