Η υποψία έγινε βεβαιότητα! Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΟ και αποκαλύφθηκε στη Βέροια!

Η υποψία έγινε βεβαιότητα! Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα του ΠΑΟ και αποκαλύφθηκε στη Βέροια!
Δεν είναι μόνο οι χαμένες ευκαιρίες που εφεραν την γκέλα για τον ΠΑΟ. Ουτε φυσικά μπορει ο Στραματσόνι να εδωσε εντολή για... κατενάτσιο στα τελευταία λεπτά. Άλλο ειναι το πραγματικό πρόβλημα της ομάδας που φέρνει τις αποτυχίες!

Για το Τριφύλλι, το να μην κερδίζει στη Βέροια, ενώ ήταν κλάσεις ανώτερος από την ομάδα της Ημαθίας είναι από μόνο του κάτι που προκαλεί απορία. Τι άλλο, δηλαδή, έπρεπε να κάνουν οι Πράσινοι για να νικησουν μια πολύ κατώτερη ομάδα;

Οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου και του Στραματσόνι, στάθηκαν στις πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες του Τριφυλλιού στο σημερινό παιχνίδι. Πράγματι, είναι θέμα για μια ομάδα το να δημιουργεί τόσες φάσεις και να τις σπαταλά αδυνατώντας να «κλειδώσει» τα παιχνίδια.

Το παιχνίδι, όμως, δεν έληξε 0-0. Έστω κι έτσι, με 1-0 αντί για 5-0, ο Παναθηναϊκός ήταν κοντά στο να πάρει μια πολύτιμη νίκη που θα τον έφερνε ξανά στη δεύτερη θέση και θα του εξασφάλιζε ηρεμία μετά την ήττα από την Ξάνθη. Πώς αντιμετώπισαν οι Πράσινοι το ματς στα τελευταία λεπτά; Κλείστηκαν στα καρέ τους και περίμεναν τη Βέροια, λες και έπαιζαν με κάποια σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Πραγματικά, ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων από το 78’ μέχρι και την ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα ήταν… καρμπόν με το παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης στη Λιέγη!

Εκεί υπήρχε ξεκάθαρα θέμα κόπωσης, αλλά και η ανάγκη για το τρίποντο που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Απόψε, όμως, δεν είχε αντίπαλο τη Σταντάρ, αλλά μια ομάδα που είναι περίπου… 10 κλάσεις κάτω από αυτή! Αρκούσε, λοιπόν, να «παγώσουν» τον ρυθμό και να κρατήσουν την μπάλα, όπως έκαναν σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Αντ’ αυτού, οι Πράσινοι επέλεξαν να παίξουν… κατενάτσιο!

Και σε αυτό το σημείο, έρχεται να προστεθεί και μια υποψία, η οποία πλέον τείνει να γίνει βεβαιότητα. Η ομάδα δεν έχει θέμα μόνο στη διαχείριση των αγώνων, αλλά κυρίως στη φυσική κατάσταση! Οι παίκτες δεν έχουν δυνάμεις στα τελειώματα των αγώνων και αναγκάζονται να οπισθοχωρήσουν.

Δεν υπάρχει άλλη ερμηνεία, αφού δεν είναι δυνατόν ο Στραματσόνι να έδωσε εντολή για μαζική άμυνα κόντρα στη Βέροια! Το «καμπανάκι», ωστόσο, χτυπάει πλέον και για εκείνον. Και αυτό γιατί ο Ιταλός μιλά συνεχώς είτε για τις χαμένες ευκαιρίες είτε για τη διαχείριση, αλλά το γεγονός ότι παρουσιάζει ένα σύνολο που «καταρρέει» σε κάθε δεύτερο ημίχρονο, είναι θέμα του προπονητή και τη δουλειάς που γίνεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης!

πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play