Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0 (Κ20)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-0 (Κ20)
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο ντέρμπι με την Κ20 του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 2-0.

Ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό στους «ερυθρόλευκους» για να κερδίσουν το ντέρμπι των Νέων, υπό το βλέμμα τόσο του Κριστιάν Καρεμπέ, όσο και του Λούμπος Μίχελ. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι κι αυτοί που πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας δίκαια στη νίκη με 2-0. Από το ξεκίνημα άλλωστε έδειξαν τις διαθέσεις τους, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι σε σουτ του Ανδρούτσου μόλις στο 3′, ενώ ως το 13′ είχαν χάσει ακόμη δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ.

Αυτό τελικά ήρθε στον έξτρα χρόνο του πρώτου μέρους, με πλασέ του Ανδρούτσου μετά από πάσα του Βρουσάι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε, αλλά αυτό δεν αρκούσε για να ανατρέψει την κατάσταση. Στο 68′ είχε καλή ευκαιρία με το κοντινό πλασέ του Αηδονίδη να ισοφαρίσει, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το 1-0 παρέμεινε ως τις καθυστερήσεις, όπου ο Βρουσάι με τη δεύτερη ασίστ του στο ματς, έδωσε στον Ξενιτίδη κι εκείνος διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου (Καμπέτσης 79′), Τασιούλης (κωστανάσιος 63′), Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός (Ξενιτίδης 72′), Βρουσάι

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Σιαμπάνης, Παπαθανασίου, Γιαλαμούδης, Δημητρίου, Δοδοτσάκης, Μελετίδης, Ματθαίου, Μίσκοβιτς (Αηδονίδης 56΄), Κωνσταντίνου (Σταθόπουλος 46′), Δημητριάδης (Τζοβάρας 46′), Χατζηδιμπάς.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play