Λούκας: «Πίστευα ότι θα είχα πιο βασικό ρόλο στην Άρσεναλ»

Λούκας: «Πίστευα ότι θα είχα πιο βασικό ρόλο στην Άρσεναλ»
Ο Λούκας Πέρεθ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται βασικός στην Άρσεναλ, αλλά επισήμανε ότι θα κάνει τα πάντα για να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δίνονται από τα... μαλλιά.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το καλοκαίρι παίρνοντας μεταγραφή για την Άρσεναλ μετά την εντυπωσιακή σεζόν που είχε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ωστόσο, ο Βενγκέρ δεν τον ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα των «Κανονιέρηδων», αλλά τον χρησιμοποιεί κυρίως ως αλλαγή, κάτι που έχει φέρει έντονο προβληματισμό στον ίδιον τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Ο Λούκας με τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ θεωρούσε πως θα είχε πιο βασικό ρόλο στην ομάδα και αυτό ήταν κάτι που δεν έκρυψε μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero.

«Όταν έφτασα στην Άρσεναλ περίμενα πως θα έχω έναν πιο βασικό ρόλο στην ομάδα. Φυσικά οι συμπαίκτες μου που παίζουν στην ίδια θέση τα πάνε περίφημα. Έχουμε κερδίσει επτά ματς στη σειρά και στο κάτω-κάτω ο προπονητής αποφασίζει τι είναι το καλύτερο για την ομάδα. Ήλπιζα πως θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να πάρω τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν», σχολίασε ο Λούκας.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play