«Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Σίτι θέλουν τον Μανωλά»

«Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Σίτι θέλουν τον Μανωλά»
Συνεχίζονται τα ιταλικά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στο ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Θα καταφέρει η Ρόμα να κρατήσει τον διεθνή Έλληνα αμυντικό και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της; Η αλήθεια είναι πως αυτό που «καίει» τον ιταλικό σύλλογο σχετικά με τον Μανωλά είναι η ανανέωση του συμβολαίου του, ώστε να μπουν και οι απαραίτητες ρήτρες, που θα αποφέρουν το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από μελλοντική πώλησή του. 

Στην Ιταλία τα ρεπορτάζ είναι συνεχή σχετικά με το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων για τον παίκτη.

«Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένας από τους ισχυρότερους και πιο περιζήτητους αμυντικούς. Ο Έλληνας παίκτης φοράει την φανέλα της Ρόμα από το 2014, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου 2019. Με τους «τζιαλορόσι» έχει παίξει σε 98 παιχνίδια και έχει σημειώσει 2 γκολ. Για την απόκτησή του πρώην άσου της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ενδιαφέρονται πολλοί σύλλογοι, αλλά η Ρόμα δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, μιας και είναι πυλώνας για την άμυνά της» αναφέρει σχετικά η «Corriere dello Sport».

Και υπάρχει φυσικά πάντα το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, το οποίο επανέφερε η ισπανική εφημερίδα «Sport» επισημαίνοντας πως οι Καταλανοί έχουν να κοντράρουν την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Μανωλά. 

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play