Φέρνει γκαρντ και σέντερ η συμφωνία με Πασκουάλ!

Φέρνει γκαρντ και σέντερ η συμφωνία με Πασκουάλ!
Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τσάβι Πασκουάλ φέρνει και μεταγραφική ενίσχυση στους «πράσινους», αφού αναμένεται η έλευση δύο παικτών, γκαρντ και σέντερ!

Το θέμα του προπονητή για τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως… κλείνει με την συμφωνία με τον Τσάβι Πασκουάλ, ώστε ο Καταλανός τεχνικός να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη!

Ο 44χρονος προπονητής ουσιαστικά από την πρώτη στιγμή ήταν ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods για τον πάγκο, εξαιτίας του… βιογραφικού του, αφού κάθισε για οκτώ χρόνια στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Παρά το αρχικό «ναυάγιο», οι δύο πλευρές συνέχισαν τις επαφές και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια, η οποία θα επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες!

Για να προκύψει η συμφωνία, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την επικείμενη συνεργασία και μεταξύ άλλων φυσικά για το «πράσινο» ρόστερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα «θέλω» του Πασκουάλ είναι η απόκτηση δύο παικτών! Η μία προσθήκη θα είναι στην περιφέρεια, με παίκτη που θα αγωνίζεται τόσο στο «1», όσο και στο «2», την ώρα που οι κυπελλούχοι Ελλάδας ως τώρα αναζητούσαν πόιντ γκαρντ για να καλύψουν το κενό του τραυματία Μάικ Τζέιμς.

Εφόσον αποκτηθεί γκαρντ, τότε ίσως να προκύψει θέμα αποχώρησης παίκτη του υπάρχοντος ρόστερ και δη του Τζέιμς Φελντέιν, αφού θα πάει ακόμα πιο πίσω στο rotation!

Οσο για την έτερη προσθήκη, θα είναι σέντερ για να πλαισιώσει τον Γιάννη Μπουρούση και θα είναι ψηλός… τύπου Τιμπόρ Πλάις, ο οποίος άλλωστε είχε αγωνιστεί στην Μπάρτσα υπό τις οδηγίες του Πασκουάλ, ενώ πλέον φοράει τη φανέλα της Γαλατασαράι!

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play