Αυτά ζητάει ο Σαββίδης για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ

Αυτά ζητάει ο Σαββίδης για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ
Στην πρότασή του για τη χορηγία της Σούπερ Λιγκ μέσω της Dimera Media ο Ιβάν Σαββίδης ζητάει 43 διαφορετικές χορηγικές παροχές.

​Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε… σφήνα σε ΟΠΑΠ και Μαρινάκη για τη χορηγία του πρωταθλήματος, προσφέροντας για συμβόλαιο δύο ετών το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. 

Στην πρότασή του μάλιστα εμφανίζεται να ζητάει 43 διαφορετικές χορηγικές παροχές για την Dimera Media, σε περίπτωση που αυτή γίνει αποδεκτή, όπως αναφέρει η «Live Sport». Οταν όμως οι συνεργάτες του Σαββίδη ενημερώθηκαν ανεπίσημα ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν όλες αυτές οι παροχές, η απάντηση του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου ήταν: «δεν μας ενδιαφέρουν οι παροχές, όσο να εξασφαλίσουμε τη χορηγία του πρωταθλήματος», δείχνοντας έτσι και την επιθυμία του να πάρει εκείνος τη χορηγία της Λίγκας.

Σε ό,τι αφορά τις σημαντικότερες χορηγικές παροχές που ζητάει η Dimera Media εκτός από την ονομασία του πρωταθλήματος είναι: 1) Σχεδιασμός νέου λογότυπου πρωταθλήματος από την εταιρία. 2) Προβολή λογότυπου στο δεξί μανίκι των ποδοσφαιριστών. 3) Προβολή λογότυπου στους πάγκους σε κεντρική σταθερή πινακίδα σε κάθε αγώνα, στο πάνελ των συνεντεύξεων Τύπου, στα εισιτήρια. 4) Παροχή τηλεοπτικού χρόνου για όλες τις ενέργειες της εταιρίας κοινωνικής ευθύνης από τα γήπεδα της Λίγκας στο νέο τηλεοπτικό κανάλι. 5) Παρουσίαση χρυσού χορηγού σε ειδική εκδήλωση.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play