Ξέρετε πώς αποκαλεί site του Παναθηναϊκού τον Μπουρούση;

Ξέρετε πώς αποκαλεί site του Παναθηναϊκού τον Μπουρούση;
Η απόφαση του Γιάννη Μπουρούση να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, παρά το «ολυμπιακό» παρελθόν του, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις το καλοκαίρι στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Η πλειοψηφία των φιλάθλων στήριξε την επιλογή της διοίκησης να αποκτήσει τον 32χρονο παίκτη εκτιμώντας πως θα προσφέρει τρομερές λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι όντας ένας από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες και προερχόμενος από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Καρδιτσιώτης σέντερ έχει χειροκροτηθεί θερμά στα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μέχρι τώρα.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ένας πυρήνας οπαδών που δεν έχει αποδεχθεί ακόμα τον Μπουρούση και δεν έχει συγχωρέσει την επιλογή της διοίκησης να επενδύσει σε έναν παίκτη που κάποτε θεωρούταν «κόκκινο πανί» για την πράσινη εξέδρα, αφού όχι μόνο αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά είχε έρθει και σε ρήξη με τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι οπαδοί των Πρασίνων, οι οποίοι έχουν «χαλαστεί» τόσο πολύ να βλέπουν τον συγκεκριμένο παίκτη στα χρώματα της ομάδας τους που έχουν σταματήσει να πηγαίνουν μέχρι και στο γήπεδο για αυτό τον λόγο!

Τώρα τελευταία, μάλιστα, κάποια  σάιτ και blogs που ασχολούνται με τα θέματα του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν κάτι το πραγματικά απίστευτο. Συγκεκριμένα, στα match report της ομάδας αποφεύγουν να γράφουν τον Γιάννη Μπουρούση με το όνομά του, αλλά αναφέρονται σε αυτόν ως «Νούμερο 29», δηλαδή με τον αριθμό της φανέλας του!

Πραγματικά αδιανόητο, αλλά και η απόλυτη απόδειξη πως ορισμένοι δεν πρόκειται να αποδεχθούν ποτέ τον πρώην «ερυθρόλευκο» ως μέλος του Παναθηναϊκού. Και αυτό σίγουρα μόνο περισσότερη μουρμούρα και τίποτα παραπάνω μπορεί να φέρει όταν η ομάδα βρίσκεται σε περιόδους κρίσης, όπως η τωρινή!

πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play