Ξεκινάει τις επαφές ο Παναθηναϊκός

Ξεκινάει τις επαφές ο Παναθηναϊκός
Η σύσκεψη κορυφής για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods ολοκληρώθηκε και στο «τριφύλλι» ξεκινάει ο κύκλος των επαφών με τους τεχνικούς της λίστας.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Μάνος Παπαδόπουλος και τα υπόλοιπα στελέχη των Κυπελλούχων Ελλάδας είχαν σύσκεψη το πρωί της Τετάρτης (19/10) με κεντρικό θέμα της ατζέντας τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού», μετά το… διαζύγιο με τον Αργύρη Πεδουλάκη. 

Γεγονός είναι πως στους «πράσινους» έχουν προταθεί πολλά ονόματα από το απόγευμα της Τρίτης (18/10), όταν και έγινε γνωστό το φινάλε του «Άρτζι». Άλλωστε, έτσι συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν μένει κενή μια θέση ενός κορυφαίου κλαμπ της Euroleague, πολλοί μάνατζερ προτείνουν τους πελάτες τους, οι οποίοι θα ήθελαν να κάτσουν στον «πράσινο» πάγκο.

Στη σύσκεψη της Τετάρτης, που ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι, συζητήθηκαν διεξοδικά οι περιπτώσεις που υπάρχουν στην αγορά και ενδιαφέρουν το «τριφύλλι», αλλά και όσες έχουν προταθεί, με τη λίστα σιγά – σιγά να μικραίνει. Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεχωρίσει ακόμα τον… εκλεκτό.

Θυμίζουμε πως ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και ο πρώην τεχνικός της Άλμπα Βερολίνου, Σάσα Ομπράντοβιτς, είναι δύο από τα ονόματα που «παίζουν», ενώ έχουν ακουστεί και οι περιπτώσεις των Πίνι Γκέρσον, Λούκα Μπάνκι, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, Βενσάν Κολέ και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Φυσικά, στην υπόθεση του τελευταίου υπάρχει στη μέση η Ζαλγκίρις Κάουνας, που… τρενάρει τις όποιες εξελίξεις. Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Παναγιώτη Γιαννάκη έχει αποκλειστεί και δεν υπάρχει στις λίστες του «τριφυλλιού».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play