Κι όμως ο ίδιος ο Τσακίρης μας λέει να την κάνουμε για Βουλγαρία!

Κι όμως ο ίδιος ο Τσακίρης μας λέει να την κάνουμε για Βουλγαρία!
Για ''παρερμηνεία'' των δηλώσεων του κάνει λόγο ο Δημήτρης Τσακίρης, μετά από τη δήλωση του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Το ακούσαμε και αυτό! Τον διοικητή του ΟΑΕΕ να προτρέπει ασφαλισμένους και συνταξιούχους να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να μετακομίσουν στη Βουλγαρία.

Την περασμένη εβδομάδα ο Δημήτρης Τσακίρης βρέθηκε στη Φλώρινα και στη Βέροια, προκειμένου να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό. 

Σύμφωνα με την “Καθημερινή”, η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη από οργισμένους συνταξιούχους και ασφαλισμένους του Ταμείου. Κατά την διάρκεια ημερίδας, σε ερώτηση ασφαλισμένου πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλά και φορολογικές αλλαγές, οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο διοικητής του ΟΑΕΕ φέρεται να είπε, πως εάν το θεωρούν πατριωτικό, ας πάνε στη Βουλγαρία. 

Στη συνέχεια ο κ. Τσακίρης μιλώντας στην εφημερίδα, θέλησε να διασκεδάσει τις αντιδράσεις, που προκάλεσε η δήλωση του, κάνοντας λόγο για παρερμηνεία των όσων είπε, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, στόχο είχε να καταδείξει ότι η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play