Το πρώτο όνομα από Ελλάδα για αντι-Κετσπάγια!

Το πρώτο όνομα από Ελλάδα για αντι-Κετσπάγια!
'Αμεσες αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ παρά τη χθεσινή νίκη της ομάδας στην Λάρισα και ήδη έχει προκύψει το πρώτο όνομα που "παίζει" για αντικαταστάτης του Τιμούρ Κετσπάγια, αν χαιρετήσει ο Γεωργιανός!

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και πήρε μια σημαντική νίκη και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της ΑΕΛ, ωστόσο φαίνεται πως αυτό το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να είναι ικανό να κρατήσει στον πάγκο τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός μπορεί να δήλωσε μετά τον αγώνα στην Λάρισα ότι περιμένει να… κερδίσει ακόμα μια εβδομάδα στον πάγκο της ομάδας, εντούτοις κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, αφού οι άνθρωποι της “Ένωσης” έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

Και αυτές έχουν τον Τιμούρ εκτός ΑΕΚ, κάτι που ενδέχεται να συμβεί ακόμα και μέσα στην ημέρα, με τους Κιτρινόμαυρους να αναζητούν ήδη τον επόμενο προπονητή τους.

Κάποιος εύλογα θα αναρωτηθεί πως γίνεται να υπάρξει απομάκρυνση προπονητή μετά από νίκη, όμως το περιβάλλον γύρω από τον Κετσπάγια είχε χαλάσει ύστερα από τους αγώνες με Ηρακλή και Ολυμπιακό, καθώς ο Γεωργιανός κόουτς έδειξε ότι δεν μπορεί να εμπνεύσει και να κάνει την ΑΕΚ πιο επιθετική.

Αυτό είναι που επιθυμούν οι διοικούντες την ΠΑΕ που θέλουν να δουν την ομάδα να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που δύσκολα μπορεί να κάνει ο Κετσπάγια.

Φυσικά, εφόσον δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το μέλλον του 48χρονου στην ΑΕΚ, ωστόσο αυτό που ακούγεται έντονα στην δημοσιογραφική πιάτσα είναι ότι θα αποχωρήσει άμεσα και μάλιστα υπάρχει και στα υπόψιν ο αντικαταστάτης του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται ακόμα στον Ηρακλή (που δεν δέχθηκε την παραίτησή του) και μάλιστα σήμερα το πρωί ήταν και στην προπόνηση του “Γηραιού”, όμως δεν αποκλείεται με ενδεχόμενη φυγή του Τιμούρ να επισπευτούν οι εξελίξεις.

Ο Έλληνας προπονητής έχει δείξει σημαντικό έργο στον Ηρακλή και η ΑΕΚ βλέπει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα και να την κάνει να παίξει το ποδόσφαιρο που επιθυμούν στο ΟΑΚΑ.

Οι εξελίξεις προμηνύονται ραγδαίες και ο Σκύλος είναι εδώ για να σας ενημερώνει για ο, τιδήποτε προκύψει στο θέμα προπονητή στην ΑΕΚ…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play