Τα έξι δεδομένα για την απόκτηση γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό!

Τα έξι δεδομένα για την απόκτηση γκολκίπερ στον Παναθηναϊκό!
Οι περιπτώσεις τερματοφυλάκων από την Ελλάδα που δεν «ψήνουν» τον Στραματσόνι, το ψάξιμο στις αγορές του εξωτερικού και η καθοριστική συνάρτηση της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας για τα μεταγραφικά του χειμώνα.

​Η φημολογία δίνει και παίρνει αυτές τις ημέρες στον Παναθηναϊκό όσον αφορά στα υποψήφια πρόσωπα για την ενίσχυση της ομάδας κάτω από τα δοκάρια, με αφορμή την κακή εμφάνιση του Λουκ Στιλ στην ήττα από την Ξάνθη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SDNA τα δεδομένα έχουν ως εξής:

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΔεν ήταν το συγκεκριμένο ματς και τα τραγικά λάθη του Αγγλου «κίπερ» που έφεραν στο προσκήνιο την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση, όσο το κενό δίπλα απ’ αυτόν που είχε αποτελέσει άλλωστε αντικείμενο προβληματισμού της τεχνικής ηγεσίας και το καλοκαίρι.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΑυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει στις αγορές για… δεύτερο τερματοφύλακα. Τουναντίον, αναζητά ισάξιο τερματοφύλακα με τον Στιλ προκειμένου να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και ο καλύτερος να κερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΡΙΤΟΚανείς εκ των τερματοφυλάκων που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα (Τσιντώντας, Κυριακίδης κλπ) σε ομάδες πέραν των τεσσάρων «μεγάλων» δεν έχει κάνει «κλικ» στον Στραματσόνι. Και ως εκ τούτου δεν υφίσταται θέμα, ασχέτως εάν προτείνονται διάφοροι από τους μάνατζερ στα γραφεία του συλλόγου, ως είθισται άλλωστε σε κάθε μεταγραφική περίοδο για κάθε ομάδα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΕΤΑΡΤΟΑυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποια προχωρημένη περίπτωση ούτε έχει εντοπιστεί βασικός υποψήφιος μεταγραφικός στόχος. Μία έρευνα αγοράς γίνεται στο εξωτερικό, σε… καλοκαιρινές περιπτώσεις όπως ο Καρίσο και όχι μόνο και τίποτα παραπάνω.

Συλλέγονται πληροφορίες σε επίπεδο προθέσεων και οικονομικών απαιτήσεων και αυτό θα συνεχιστεί για μίνιμουμ ένα μήνα ακόμα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΕΜΠΤΟΟ Στραματσόνι έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση ότι δεν επιθυμεί να αποκτηθεί τερματοφύλακας απλώς για να… αποκτηθεί. Θέλει έτοιμο «κίπερ», με προσωπικότητα και παραστάσεις, ενώ δεν τον ενδιαφέρει η ηλικία (εκτιμά ότι στη συγκεκριμένη θέση μετρούν περισσότερο άλλα πράγματα) αλλά η ποιότητα και η γνώση της θέσης.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΤεράστιο ρόλο στα μεταγραφικά του Γενάρη (τερματοφύλακας και κεντρικός μέσος) θα παίξει το εάν θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη ή όχι. Τόσο από πλευράς διαθέσιμου μπάτζετ (άλλο ποσό θα μπορεί να δοθεί για συμβόλαιο παίκτη με πρόκριση από τον όμιλο και άλλο με αποκλεισμό), όσο και από αριθμητικής άποψης (με ένα ματς την εβδομάδα συν το κύπελλο δεν υπάρχουν οι ίδιες ποσοτικές ανάγκες όπως όταν υπάρχουν ευρωπαϊκά ματς).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play