Παναθηναϊκός: «Άκυρο» για Γιαννάκη, οι Ισπανοί στέλνουν Πασκουάλ

Παναθηναϊκός: «Άκυρο» για Γιαννάκη, οι Ισπανοί στέλνουν Πασκουάλ
Το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη δεν βρίσκεται στις λίστες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, την ώρα που οι Ισπανοί στέλνουν τον Τσάβι Πασκουάλ στο «τριφύλλι».

Το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Αργύρη Πεδουλάκη αναγκάζει τους «πράσινους» να πατήσουν… γκάζι και να δρομολογήσουν ακόμα γρηγορότερα τις εξελίξεις, αφού ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα στην Euroleague (εκτός με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάμπεργκ, εντός με Ερυθρό Αστέρα). Όπως είναι λογικό και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες καταστάσεις, στο «τριφύλλι» έχουν προταθεί πολλά ονόματα προπονητών.

Λίγες ώρες μετά το αρχικό δημοσίευμα του SDNA («Παναθηναϊκός: Πασκουάλ, Γκέρσον, Γιαννάκης οι πρώτοι υποψήφιοι») οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods επιβεβαίωσαν πως «παίζουν» τα παραπάνω ονόματα πλην εκείνου του Παναγιώτη Γιαννάκη. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως «δεν υπάρχει θέμα Γιαννάκη» στο… στρατόπεδο του «τριφυλλιού». 

Ταυτόχρονα, στην Ισπανία ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα συνδέουν τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, με τον πάγκο του Παναθηναϊκού Superfoods. Η «Mundo Deportivo», μάλιστα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ο βασικός στόχος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Υπάρχουν επαφές μεταξύ του Καταλανού προπονητή και της ελληνικής ομάδας».

Όπως και να ‘χει, το πρωί της Τετάρτης (19/10) οι «πράσινοι» θα… τρέξουν ακόμα περισσότερο το ζήτημα και θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη μέρα του μπασκετικού τμήματος.

Τι θα γίνει στη Μόσχα

Στο ματς που… καίει και προέχει, αυτό απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα παραταχθεί στη Ρωσία υπό τις οδηγίες των πρώην συνεργατών του Αργύρη Πεδουλάκη. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τρίτης (18/10), στον πάγκο των Κυπελλούχων Ελλάδας στη Μόσχα θα κάθονται οι Γιώργος Βόβορας, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Νίκος Παππάς.

Πρόκειται για το επιτελείο του Πεδουλάκη, που έχει δουλέψει την ομάδα στην προετοιμασία, γνωρίζει καλά τα πρόσωπα και τα συστήματα και θα δώσει το «παρών» στη Ρωσία. Θυμίζουμε πως οι Βόβορας – Παναγιωτόπουλος ήταν εκείνοι που ανέλαβαν να κάνουν την πρώτη προπόνηση μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Περιστεριώτη τεχνικό.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play