Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: χειρότερος από τον φαν Χάαλ ο Μουρίνιο!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: χειρότερος από τον φαν Χάαλ ο Μουρίνιο!
Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακαλούσαν πέρυσι να τελειώσει η σεζόν και να φύγει ο Λουίς φαν Χάαλ. Μόνο που ο διάδοχός του δεν τα καταφέρνει καλύτερα...

Και ο αντικαταστάτης του Ολλανδου δεν ήταν όποιος κι όποιος. Τον Ζοζέ Μουρίνιο αποφάσισαν να προσλάβουν οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» και του διέθεσαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές με σκοπό να ενισχυθεί η ομάδα. 

Μόνο που ο «Special One» τα βρίσκει σκούρα και στο «Ολντ Τράφορντ» και σίγουρα το ξεκίνημα της σεζόν δεν είναι όπως θα το περίμενε και ο ίδιος. Είναι, εξάλλου, χαρακτηριστικό ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος έχει κάνει χειρότερη αρχή σε σχέση με πέρυσι όταν στον πάγκο της ομάδας καθόταν ο φαν Χάαλ.

Η Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» και πια έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Είναι στην έβδομη θέση στη βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ με 14 πόντους σε οκτώ αγωνιστικές.

Πέρυσι, μετά τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές στο αγγλικό πρωτάθλημα, η ομάδα είχε 16 βαθμούς και ήταν στην τρίτη θέση. Η σύγκριση είναι σε βάρος του Πορτογάλου.

Θετικό για τον Μουρίνιο είναι ότι φέτος η ομάδα έχει πετύχει περισσότερα γκολ (13 φέτος εναντίον 12 πέρυσι), ενώ στην άμυνα έχει δεχθεί τα ίδια γκολ (8).

Ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εκφράσει παράπονα αρκετές φορές για το γεγονός ότι οι παίκτες του εξακολουθούν να έχουν κακή νοοτροπία σε διάφορους τομείς, κάτι που άφησε… κληρονομιά ο προκάτοχός του. Το θέμα, βέβαια, είναι ότι οι κριτικές στο πρόσωπό του έχουν αρχίσει και πρέπει ο ίδιος να βρει λύσεις. 

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play