Κούπερ, ΜακΚάλεμπ και όνομα… έκπληξη!

Κούπερ, ΜακΚάλεμπ και όνομα… έκπληξη!
Μετά το ξαφνικό ναυάγιο με τον Ομάρ Κουκ, οι ιθύνοντες του «τριφυλιού» ξεκινούν εκ νέου την αναζήτηση του αντι-Τζέιμς έχοντας δυο-τρεις περιπτώσεις στα χέρια τους.

Η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ ήταν κλεισμένη και το μόνο που απέμενε ήταν να μπει ο παίκτης στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. Ομως μετά τις ξαφνικές απαιτήσεις όσον αφορά θέματα που αφορούσαν την εφορία, ήρθαν τα πάνω και ο παίκτης απομακρύνθηκε από τους «πράσινους». Βέβαια υπάρχει ακόμα ένα μικρό παράθυρο μήπως και αλλάξει η κατάσταση ωστόσο συγκεντρώνει απειροελάχιστες πιθανότητες.

Φυσικά έχουν πέσει ήδη στο τραπέζι ονόματα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τους «πράσινους» στο διάστημα μέχρι να επιστρέψει ο Μάικ Τζέιμς, όπως του Ντι Τζέι Κούπερ και του Μπο ΜακΚάλεμπ. Ο πρώτος (σ.σ. κάτοχος βοσνιακού διαβατηρίου) έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο τέλος της σεζόν 2014-15, ενώ ο δεύτερος (σ.σ. κάτοχος διαβατηρίου από την Π.Γ.Δ.Μ.) έχει «παίξει» στο παρελθόν -και όταν ήταν στα ντουζένια του- στα ελληνικά ρεπορτάζ.

Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαια και θα πρέπει οι «πράσινοι» να πληρώσουν (σ.σ. όπως θα έκαναν και με τον Κουκ άλλωστε) να πληρώσουν τις ομάδες τους. Ο Κούπερ αγωνίζεται φέτος στην Ορτέζ και έχει σε τέσσερα ματς του πρωταθλήματος 17,8 πόντους, 12,3 ασίστ και 8 ριμπάουντ κατά μ.ο., ενώ ο ΜακΚάλεμπ βρίσκεται στην Γκραν Κανάρια με την οποία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετράει 8,3 πόντους, 3,3 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ.

Βέβαια δεν είναι και οι μοναδικοί που κοιτάζουν οι «πράσινοι» αφού υπάρχει και όνομα-έκπληξη το οποίο δεν έχει ακουστεί. Το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος πιέζει επικίνδυνα και μετά το ντέρμπι θα πρέπει να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες ώστε να έχουν τον παίκτη το συντομότερο δυνατόν…

πηγή:sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play