Στα… “μαχαίρια” Κεδίκογλου-Δρίτσας για τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα

Στα… “μαχαίρια” Κεδίκογλου-Δρίτσας για τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα
“Μαχαίρια” έβγαλαν ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Θοδωρής Δρίτσας την Πέμπτη στη Βουλή για την τραγωδία με το φονικό ταχύπλοο στην Αίγινα. Ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς, αναφερόμενος στην πολιτική ηγεσία, κατηγορώντας την κυβέρνηση για συγκάλυψη. Από την πλευρά του ο υπουργίας Ναυτιλίας απάντησε: “Δεν καλύπτουμε κανέναν, εσείς τι σκοπιμότητες υπηρετείτε”. Πρόκειται για […]

“Μαχαίρια” έβγαλαν ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Θοδωρής Δρίτσας την Πέμπτη στη Βουλή για την τραγωδία με το φονικό ταχύπλοο στην Αίγινα.

Ο κ. Κεδίκογλου έκανε λόγο για ηθικούς αυτουργούς, αναφερόμενος στην πολιτική ηγεσία, κατηγορώντας την κυβέρνηση για συγκάλυψη. Από την πλευρά του ο υπουργίας Ναυτιλίας απάντησε: “Δεν καλύπτουμε κανέναν, εσείς τι σκοπιμότητες υπηρετείτε”. Πρόκειται για τυμβωρυχία”, φώναξε έξαλλος ο κ. Δρίτσας.

Κεδίκογλου: Για ποια τυμβωρυχία μιλάτε; Έχουμε ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος; Είστε περήφανος για αυτό; Πρώτη φορά το λιμενικό δεν έχει κάνει καλά δουλειά του. Κανένας λιμενικός δεν συμμετείχε στη διάσωση. Το σκάφος γιατί το αφήσατε παραπεταμένο; Η πραγματογνωμοσύνη τώρα θα είναι αμφισβητήσιμη…

Δρίτσας: Καλλιεργείτε ψευδείς εντυπώσεις. Πήγα γιατί αυτό έπρεπε να κάνω. Τελεία. Αυτό έπρεπε να κάνει ένας υπουργός, ήμουν διακοπές και έφυγα, για να φτάσω και όχι να συμμετάσχω στην ανακριτική διαδικασία. Κόψτε τα ψέματα. Δεν έχετε επιχειρήματα, προσβάλλετε το λιμενικό.

«Εσείς που παίρνετε όλα αυτά τα στοιχεία. Ποια πρακτοριλίδικη ιστορία εξυπηρετείτε. Τι θέλετε να πείτε ότι ήμουν εγώ στο σκάφος ή ο Φλαμπουράρης ή ο Σταθάκης; Αυτή είναι η λογική σας;» κατέληξε ο κ. Δρίτσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play