Ζαχαριάδης: Οι φόροι θα μειωθούν όταν έρθει η ανάπτυξη

Ζαχαριάδης: Οι φόροι θα μειωθούν όταν έρθει η ανάπτυξη
Βελτίωση του επενδυτικού κλίματος κάθε μέρα, διαπιστώνει ο επικεφαλής της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος.

Η επιστροφή στην ανάπτυξη θα είναι αυτό που θα μπορέσει να μας επιτρέψει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα και να μειώσουμε τη φορολογία, ανέφερε την Τρίτη ο Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο υπεύθυνος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως θα κάνουμε ανάπτυξη και μετά θα μπορέσουμε να ανασυγκροτήσουμε το κοινωνικό κράτος και να μειώσουμε τους φόρους. Αν μειώσουμε τώρα τους φόρους ούτε ανάπτυξη θα κάνουμε ούτε ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους” ανέφερε χαρακτηριστικά. 

O κ. Ζαχαριάδης αποτίμησε θετικά τα αποτελέσματα του Eurogroup της Δευτέρας δηλώνοντας δηκτικά ότι “όπως ο κ. Γεωργιαδης έχει αναρτήσει την ομιλία Μητσοτάκη στο Τσίπρα εγώ έχω αναρτήσει το χθεσινό tweet του κ. Ντάισελμπλουμ”. 

“Θέλω να πω ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά, και από τα χείλη του Eurogroup είμαστε “ok”. Έχουν γίνει τα 15 προαπαιτούμενα” πρόσθεσε. “Το επενδυτικό κλίμα κάθε μέρα βελτιώνεται” επέμεινε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε για τον Αλέξη Τσίπρα ότι έχει το χάρισμα πολιτικά και επικοινωνιακά όχι μόνο να συσπειρώνει ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πολλούς Έλληνες και Έλληνες πέραν του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν μια προσπάθεια για να πάμε σε μια νέα σελίδα. 

“Είδα το μέλλον: Είδα μέχρι το 2.500 όταν θα εξοφλήσει το δάνειό του ΠΑΣΟΚ και μέχρι το 2.200 όταν θα εξοφλήσει το δάνειό της η ΝΔ” πρόσθεσε ειρωνικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play