“Λουκέτο” στα περιοδικά “7 μέρες TV”, “4 Τροχοί” και “Hello”

“Λουκέτο” στα περιοδικά “7 μέρες TV”, “4 Τροχοί” και “Hello”
Αναστέλλει την λειτουργία του ο Όμιλος Alpha Editions Α.Ε.

Αναστέλλει την λειτουργία του σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Όμιλος Alpha Editions Α.Ε. που εκδίδει τα περιοδικά Hello, 7 Μέρες TV, ΕΓΩ, Τηλεκοντρόλ κ.α., μετά από ανακοίνωση στους εργαζόμενους. Το 7 Μέρες TV θα εκδώσει λίγα τεύχη ακόμα, ωστόσο περιοδικά όπως το ΕΓΩ και site Myself.gr κ. α. σταματούν άμεσα την λειτουργία τους.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δερμιτζάκης ο οποίος εργάζεται στα περιοδικά ΕΓΩ και HELLO έγραψε στο twitter: «Σήμερα ανακοινώθηκε το κλείσιμο των περιοδικών ΕΓΩ Weekly, Τηλεκοντρόλ, Κάθε Μέρα με την Αργυρώ, 4Τροχοί, Autobild και MySelf.gr. Ανάπτυξη…».

Στις 29/08/2016 είχε ανακοινωθεί ότι η «ALPHA EDITIONS AE», διάδοχος της εταιρείας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ» ήταν υποχρεωμένη να καταβάλλει στους συντάκτες και τους απασχολούμενους στο διαφημιστικό τμήμα των περιοδικών της εταιρείας, τις δεδουλευμένες αποδοχές, που «είχε παραλείψει» να τους καταβάλει η «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ» για το διάστημα από το καλοκαίρι έως και τον Νοέμβριο του 2012. Επίσης με την ίδια απόφαση-σταθμό, η εταιρεία ήταν υποχρεωμένη να απασχολεί το εν λόγω προσωπικό με τους ίδιους όρους εργασίας, όπως αυτοί ίσχυαν προ της διακοπής δραστηριότητας της μεταβιβάσασας εταιρείας («ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ»).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play