Εξεταστική για τα δάνεια: Βάζουν στο “στόχαστρο” τον Στουρνάρα

Εξεταστική για τα δάνεια: Βάζουν στο “στόχαστρο” τον Στουρνάρα
Όπως λέγεται από πολλές πλευρές, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν μεγάλα "χουνέρια" στον κ. Στουρνάρα, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εμπόλεμες σχέσεις ανάμεσα σε Μαξίμου και ΤτΕ.

Θυελλώδης αναμένεται να είναι η συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου. 

Η παρουσία του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα στην Επιτροπή έχει “ξεδιπλώσει” πολλά σενάρια για τον τρόπο, με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί από την κυβερνητιή πλειοψηφία. 

Όπως λέγεται από πολλές πλευρές, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζουν μεγάλα “χουνέρια” στον κ. Στουρνάρα, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο “πόλεμος” ανάμεσα σε Μαξίμου και ΤτΕ δεν σταμάτησε στο σάλο με την αρχική κατάπτωση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Attica Bank. 

Τόσο ο κ. Στουρνάρας όσο και κυβερνητικά στελέχη βέβαια διαψεύδουν τα περί συγκρουσιακών σχέσεων, ωστόσο μετά και το “καυτό” πόρισμα της ΤτΕ για την Αττικής, που κάνει λόγο για τρελό “πάρτι” με τις δανειοδοτήσεις, οι εξελίξεις “τρέχουν”.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι η κυρία Παπαγιαννίδου, διευθύντρια εποπτείας του πιστωτικού συστήματος στην ΤτΕ, στην κατάθεσή της για τα δάνεια κομμάτων και καναλιών, “κάρφωσε” το βασικό μέτοχο της Attica, ΤΣΜΔΕΔΕ για μεροληπτική στάση στις χορηγήσεις δανείων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play