Attica: Δίδυμο Πανταλάκη-Ρουμελιώτη με πρόεδρο το δεύτερο

Attica: Δίδυμο Πανταλάκη-Ρουμελιώτη με πρόεδρο το δεύτερο
Μέσα σε τρεις μέρες θα έχουν "κλειδώσει" τα διοικητικά στελέχη της Τράπεζας, διαμηνύει η κυβέρνηση, αλλά δεν σχολιάζει η ΤτΕ. Ακυρώνεται ο Σαπούτζογλου, γιατί ήταν στο ΔΣ της Proton.

Το δίδυμο Πανταλάκης-Ρουμελιώτης φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναλαμβάνει τα ηνία στην Attica Bank, με τον πρώτο να τοποθετείται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και το δεύτερο στη θέση του προέδρου, ενώ με βάση τον αρχικό σχεδιασμό προοριζόταν για CEO.

Η επιλογή του Γεράσιμου Σαπούτζογλου ακυρώνεται, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη νέα στελέχωση της Τράπεζας, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, ο ίδιος συμμετείχε στο ΔΣ της Proton. 

Κυβερνητικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι εντός τριημέρου θα έχουν «κλειδώσει» τα υψηλόβαθμα στελέχη της Attica Bank, ενώ θα έχει «ξεπαγώσει» και η χορήγηση δανείων από την Τράπεζα, γεγονός που δεν σχολιάζουν όμως παράγοντες στην ΤτΕ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η κατάσταση για την αλλαγή της διοικητικής «πυραμίδας» της Attica είναι δύσκολη, καθώς εκκρεμεί επί εννέα μήνες η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησής της, ενώ οι επισφάλειες ξεπερνούν το 51% του δανειακού της χαρτοφυλακίου. Σημειώνεται δε πως την Παρασκευή ανεστάλη η διαπραγμάτευση της μετοχής στο ΧΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play