Στέλιος Σφακιανάκης: “Ξενιτεύονται” όσοι δεν έχουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Στέλιος Σφακιανάκης: “Ξενιτεύονται” όσοι δεν έχουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης
Κατά την σημερινή του ομιλία στην συνέντευξη τύπου, ο Στέλιος Σφακιανάκης, πρόεδρος της Football League, επισήμανε ότι χωρίς τηλεοπτική στέγη και κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα η Football League δεν ξεκινά.

​Όπως ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας της διοργανώτριας αρχής, θα πρέπει να διευθετηθούν δύο σημαντικές εκκρεμότητες για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Football League.

 Συγκεκριμένα ο Στέλιος Σφακιανάκης δήλωσε ότι θα πρέπει αφενός να εξασφαλιστεί τηλεοπτική στέγη για τις ομάδες κι αφετέρου το υφυπουργείο Αθλητισμού να δώσει παράταση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος ώστε να τοποθετηθούν κάμερες στα γήπεδα. 

Σε ό,τι αφορά το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης η διοργανώτρια θα ζητήσει από το υφυπουργείο παράταση για διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα, ώστε να μπορέσουν να τοποθετηθούν κάμερες σε όλα τα γήπεδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο οι έξι από τις 18 ομάδες έχουν κάμερες στα γήπεδά τους και βάσει νόμου δεν μπορούν να πάρουν άδεια για να δώσουν σε αυτά τους αγώνες τους, οπότε θα πρέπει να… ξενιτευτούν. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play