Αθλητισμός

Όλες οι μεταδόσεις της Τετάρτης

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Τετάρτη (22/02), με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις στο Champions League. Δείτε αναλυτικά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Το Champions League συνεχίζεται με δύο ακόμη αναμέτρήσεις την Τετάρτη (22/2) για τη φάση των 16 του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού. Μετά τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ επί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με 5-2 και το διπλό της Νάπολι επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σειρά παίρνουν δύο ακόμη ματς με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η Σιτι  του Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λειψία και θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα ώστε να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της που είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Οι Άγγλοι ταξίδεψαν στη Γερμανία χωρίς τους Ντε Μπρόινε, Λαπόρτ και Στόουνς που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα στη Γερμανία ταξίδεψε ο Μάξιμο Περόνε με τον Αργεντινό μέσο να είναι για πρώτη φορά σε αποστολή των μπλε.

Στο Μιλάνο η Ίντερ υποδέχεται την Πόρτο με τους “νερατζούρι” να θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς ενόψει της ρεβάνς στο Ντραγκάο.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης