Μαρσέλο: Ξεκίνησε συζητήσεις με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο!

Μαρσέλο: Ξεκίνησε συζητήσεις με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο!

Πηγή: Eurokinissi

Κίνηση για την απόκτηση του Μαρσέλο από την Αλ Νασρ, η οποία λίγες μέρες μετά το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό αποφάσισε να ανοίξει επαφές με την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Στην αγορά των ελευθέρων κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ο Μαρσέλο μετά και το επίσημο «διαζύγιο» με τον Ολυμπιακό, όμως η Αλ Νασρ θέλει να επισπεύσει το συντομότερο την επιστροφή του στα γήπεδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Uol Sport» της Βραζιλίας, οι Σαουδάραβες αποφάσισαν να δράσουν άμεσα και άνοιξαν κύκλο επαφών με τον Βραζιλιάνο προκειμένου να τον πείσουν να ακολουθήσει τα βήματα του στενού του φίλου, Κριστιάνο Ρονάλντο, προς την Ασία.
Προς το παρόν πάντως ο έμπειρος αμυντικός δεν φαίνεται να βιάζεται για το μέλλον του και περιμένει να καταφτάσουν κι άλλες προτάσεις, προτού τελικά κατασταλάξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκτός άλλωστε από την Αλ Νασρ, στο παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκονται και ομάδες της Βραζιλίας όπως η Φλουμινένσε, με την επιστροφή ωστόσο στα πάτρια εδάφη να μην αποτελεί προτεραιότητα για τον πρώην αστέρα της Ρεάλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play