Κλείνει μεγάλη συμφωνία ο ΠΑΟ με απόφαση Αλαφούζου – Πέφτουν υπογραφές, “κλειδώνει” τον τίτλο!

Κλείνει μεγάλη συμφωνία ο ΠΑΟ με απόφαση Αλαφούζου – Πέφτουν υπογραφές, “κλειδώνει” τον τίτλο!

Πηγή: EUROKINISI

Κίνηση-ματ πριν τα πλέι οφ, άμεσα η συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ! Με εντολή του ιδιοκτήτη της ομάδας τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το συμβόλαιο που θα... ανεβάσει κι άλλο τόσο την ομάδα όσο και τον κόσμο. Ο Mr ΣΚΑΪ έδωσε την σχετική εντολή και είναι σίγουρος πως το οικονομικό δεν θα είναι εμπόδιο.

Σε ρυθμούς τίτλου παραμένει το Τριφύλλι μετά τη σημαντική νίκη επί του Βόλου, με πολύ πειστική εμφάνιση μάλιστα, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα και βρέθηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 4+ βαθμούς από την Ένωση (που, όμως, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο).

Η αλήθεια είναι ότι οι Πράσινοι μετά τη διακοπή από το Παγκόσμιο Κύπελλο εμφανίστηκαν νωθροί, έχασαν τη μεγάλη διαφορά που είχαν αποκτήσει από τους διώκτες τους και βρέθηκαν, τελικά, πίσω στη βαθμολογία. Μόνο που στα τελευταία ματς δείχνουν να βρίσκουν ξανά ρυθμό, να παίρνουν γκολ και από άλλους παίκτες πλην των επιθετικών (για παράδειγμα εναντίον τού Βόλου το σκορ άνοιξε από τον Δημήτρη Κουρμπέλη), κάτι που δείχνει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τον τρόπο για να φορμάρει καλά την ομάδα του.

Θα μπορούσε, κάποιος, να υποστηρίξει ότι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός έκανε αγωνιστική κοιλιά το προηγούμενο διάστημα ήταν, ίσως, η κακή χειμερινή προετοιμασία που ενδεχομένως να έγινε στην Κύπρο; Σαφώς και θα μπορούσε να είναι μια ένδειξη αυτό, κάτι που συνδέεται απευθείας με τον Γιοβάνοβιτς, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κλήθηκαν οι ομάδες να διαχειριστούν τόσο μεγάλη διακοπή τον χειμώνα – Κάτι που συνδέεται και με τον τρόπο που είχαν κληθεί το περασμένο καλοκαίρι να κάνουν προετοιμασία.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνα με το  sportdog, είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει το κεφάλι του ήσυχο με τον Σέρβο προπονητή, τον εμπιστεύεται στο αγωνιστικό σκέλος αλλά και στο μεταγραφικό και σκοπεύει να συνεχίσει να του εμπιστεύεται τα κλειδιά του μαγαζιού.

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; ότι είτε το Τριφύλλι κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα είτε όχι, ο Αλαφούζος σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιοβάνοβιτς για να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα. Γιατί ο Σέρβος τεχνικός τα πηγαίνει εξαιρετικά, έχει βοηθήσει παίκτες να κάνουν step up στην καριέρα τους και, κυρίως, έχει από την αρχή τού πρωταθλήματος σε συνθήκη συνεπούς πρωταθλητισμού, με την ομάδα μάλιστα στην κορυφή τού βαθμολογικού πίνακα.

Νέο συμβόλαιο και, μάλιστα, άμεσα αναμένεται να υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό, ώστε να… ντοπάρει όλη την ομάδα πριν τους «τελικούς» των πλέι οφ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play