Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Τάνια Καραγιάννη
Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Τάνια Καραγιάννη στο pagenews.gr: Καϊλή, Σπυράκη, υποκλοπές πλήττουν τη διεθνή εικόνα της χώρας

Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Τάνια Καραγιάννη αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη, για τις υποκλοπές αλλά και την ακρίβεια.

Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Τάνια Καραγιάννη μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη, για τις υποκλοπές αλλά και την ακρίβεια.

Τάνια Καραγιάννη στο pagenews.gr: Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη

Η κ. Τάνια Καραγιάννη: “Κοιτάξτε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πράγματι πρόκειται για πάρα πολύ σοβαρές υποθέσεις είναι μία θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς ακόμη μια ντροπιαστική σελίδα για το πολιτικό μας σύστημα και η υπόθεση της κυρίας Καϊλή, και η υπόθεση πιο πριν του κυρίου Πάτση από τη Νέα Δημοκρατία, προφανώς τώρα και η υπόθεση της κυρίας Σπυράκη η οποία μάλιστα διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία. Είναι υποθέσεις οι οποίες προφανώς πληγώνουν πολύ βαθιά τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στους πολίτες και το πολιτικό σύστημα, είναι φαινόμενα που δημιουργούν πολύ σοβαρά πλήγματα, αν θέλετε συνολικά στην αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και βεβαίως εν προκειμένω είναι και λόγω δηλαδή του γεγονότος ότι πρόκειται για Ευρωβουλευτές δημιουργούν και πολύ σοβαρά πλήγματα στη διεθνή εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, ιδίως αν συνυπολογίσουμε ότι αυτή είναι ήδη ιδιαιτέρως επιβαρυμένη τον τελευταίο καιρό και εξαιτίας του σκανδάλου των υποκλοπών η ακόμη και από τον τρόπο που έχει διαχειριστεί η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη τη σχέση της με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τις λίστες Πέτσα, τον περιορισμό της ελευθεροτυπίας, δηλαδή με δυο λόγια να σας πω, μία ματιά να ρίξει κανείς στον ξένο τύπο αυτές τις μέρες μπορεί να διαπιστώσει ότι η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό πραγματικά έχει πληγεί σοβαρά και συνεχίζει να πλήττεται εξαιτίας όλων αυτών που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Τάνια Καραγιάννη στο pagenews.gr: Για την ακρίβεια

Η κ. Καραγιάννη τόνισε: “Δεν είναι μονάχα το γεγονός της κρίσης ή οι αιτίες που το έχουνε δημιουργήσει αλλά και το πώς αντιμετωπίζει μία κυβέρνηση και αν τελικά αυτά τα οποία κάνει αντί να μειώνουν τις επιπτώσεις της κρίσης, τις αναπαράγουν ή τις οξύνουν. Άρα αυτό το οποίο έχει σημασία είναι να κατανοήσουμε ότι ο τρόπος με την οποίο έχει διαχειριστεί η παρούσα κυβέρνηση την κρίση την ενεργειακή κρίση αρχικά, την κρίση ακριβείας στη συνέχεια το μόνο που καταφέρνει είναι απλώς να διογκώνει περισσότερο τις επιπτώσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για τα νοικοκυριά, για τους Έλληνες πολίτες ,στην συντριπτική τους πλειονότητα. Δηλαδή διανύουμε μία μακρά περίοδο κρίσης ακρίβειας η οποία μπορεί να ξεκίνησε όπως η κυβέρνηση έλεγε όλο αυτό το διάστημα με εξωγενή χαρακτηριστικά στην πορεία όμως φαίνεται ότι συντηρείται ακριβώς εξαιτίας δύο κυρίαρχων παραγόντων δηλαδή ο ένας είναι η ύπαρξη της αισχροκέρδειας στη χώρα μας με την ταυτόχρονη απουσία της παρέμβασης του κράτους ώστε αυτή να αντιμετωπίζεται και ο άλλος είναι το γεγονός ότι το εισόδημα των πολιτών είναι εξαιρετικά χαμηλό με τον κατώτατο μισθό να βρίσκεται καθηλωμένος σε πολύ χαμηλά επίπεδα..”

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι