Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μιλένα Αποστολάκη
Στέλεχος ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Διευθύντρια ΕΟΔΙΔ, Δικηγόρος

Μιλένα Αποστολάκη στο pagenews.gr: Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ η Καϊλή, αλλά ο Γεννηματάς, ο Πεπονής…

Η Μιλένα Αποστολάκη στέλεχος ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Διευθύντρια ΕΟΔΙΔ, Δικηγόρος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, τις υποκλοπές και άλλα θέματα

Η Μιλένα Αποστολάκη στέλεχος ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Διευθύντρια ΕΟΔΙΔ, Δικηγόρος μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, τις υποκλοπές και άλλα θέματα.

Μιλένα Αποστολάκη στο pagenews.gr: Για την Εύα Καϊλή

Η κ. Αποστολάκη σημείωσε: “Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, τους πολίτες, τα πολιτικά στελέχη, γιατί είναι μία εικόνα άθλια, που καταρρακώνει τον βαθμό της πολιτικής και κοινωνικής εμπιστοσύνης στους θεσμούς. Είναι μια υπόθεση που ακουμπά την καρδιά του ευρωπαϊκού οικοδομήματος. Γιατί η Ευρώπη δεν μπόρεσε να δημιουργήσει εκείνες τις ασφαλιστικές δικλείδες και τους μηχανισμούς ώστε τέτοια φαινόμενα, αν οι κατηγορίες που τους αποδίδονται αποδειχθούν, να μην μπορούν να συμβούν. Να μην μπορεί δηλαδή να συμβεί το να μετατρέπεται ένας ευρωβουλευτής σε “βαποράκι” συμφερόντων, να χρηματίζεται και να εκτελεί συγκεκριμένες οδηγίες από αυτούς που διαπράττουν το έγκλημα της δωροδοκίας. Θέλω να σας πω για να έχετε μια τάξη μεγέθους ότι το 2019 η Google δαπάνησε το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να ασκήσει πίεση στις Βρυξέλλες και από το 2014 μέχρι σήμερα τα ποσά που η Google, Amazon, Facebook και η Apple δαπάνησαν για να γίνει lobbying στις Βρυξέλλες αυξήθηκαν κατά 505%. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ένα συγκεκριμένο μηχανισμό ο οποίος αν δεν δημιουργηθούν δικλείδες ασφαλείας θα δημιουργηθούν τέτοια αποστήματα το οποίο θα βρίσκεται υπόλογο το σύνολο του πολιτικού συστήματος ενώ είναι περιπτώσεις που αφορούν προσωπικά την ανύπαρκτη επί της ουσίας ηθική εντοιμότητα και αξιοπρέπεια συγκεκριμένων στελεχών.

“Η υπόθεση Καϊλή, αφορά την ίδια προσωπικά. Η κ. Καϊλή υπήρξε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ όμως δεν είναι η κ. Καϊλή. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο Ανάστασης Πεπονής που έφερε το ΑΣΕΠ, το ΠΑΣΟΚ είναι ο Παρασκευάς Αυγερινός και ο Γεώργιος Γεννηματάς με το ΕΣΥ, το ΠΑΣΟΚ είναι ο Γιάννης Αλευράς που βγήκε στην πολιτική πολύ φτωχότερος από ότι μπήκε…”

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι