Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Παύλος Χρηστίδης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ - Δικηγόρος

Παύλος Χρηστίδης στο pagenews.gr: Συμπεριφορές όπως της Εύας Καϊλή προσβάλλουν το πολιτικό σύστημα

Ο Παύλος Χρηστίδης Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και Δικηγόρος αναφέρθηκε στην υπόθεση Καϊλή, την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη, για τις εκλογές και άλλα θέματα. 

Ο Παύλος Χρηστίδης Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και Δικηγόρος μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση Καϊλή, την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη, για τις εκλογές και άλλα θέματα. 

Παύλος Χρηστίδης στο pagenews.gr: Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη

“Δεν χωρά αμφιβολία ότι μιλάμε για μία πολύ δυσάρεστη υπόθεση, για μία υπόθεση η οποία πληγώνει τον καθέναν από εμάς, γιατί δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε μία τέτοιου είδους εξέλιξη. Από κει και πέρα αυτό το οποίο πρέπει να κάνει ξέρετε ο μανάβης όταν υπάρχει ένα σάπιο φρούτο, είναι να αφαιρεί το φρούτο αυτό από το καλάθι και ο Νίκος Ανδρουλάκης έπραξε ακριβώς αυτό. Έκανε κατευθείαν, πάραυτα, ακαριαία άμεσα την διαγραφή της Εύας Καϊλή για να μην υπάρχει το παραμικρό στίγμα, η παραμικρή κηλίδα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα πράγματα. Από κει και πέρα νομίζω ότι όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια η αμετροέπεια είναι αυτή η οποία δεν αντιμετωπίζεται με ένα φάρμακο αλλά οφείλω να σας πω ότι το σημαντικό για το πολιτικό σύστημα είναι να προχωράς σε πράξεις οι οποίες τιμωρούν την αμεπροέπεια αυτή και εξελίσσουν το πολιτικό σύστημα για να μην έχουμε αντίστοιχες συμπεριφορές στο μέλλον. Άρα χρειάζονται θεσμοί, αντιμετώπιση τέτοιων θεμάτων, πόθεν έσχες άλλου τύπου σταυροδοσίες, έλεγχος των οικονομικών δεδομένων και  συγκεκριμένοι περιορισμοί στο λόμπι και πολλά ακόμα αυτά που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

Κοιτάξτε ο λόγος διαγραφής της κυρίας Καϊλή είναι ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες. Από κει και πέρα ότι θα μπορούσε να έχει διαγραφεί και νωρίτερα είναι μία συζήτηση η οποία γίνεται πολύ όλο το τελευταίο διάστημα. Η ουσία του ζητήματος είναι ότι το παρελθόν δεν αλλάζει έχουμε δεδομένα και επομένως πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί από δω και μπρος ώστε να μην έχουμε αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον. Αυτή είναι η προσπάθεια την οποία κάνουμε, αυτό είναι το οποίο απαιτούν οι πολίτες από εμάς. Καταλαβαίνουν οι πολίτες εξαιρετικά καλά ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές τις συμπεριφορές προσβάλλουν και προκαλούν το πολιτικό σύστημα. 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι