Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Γιάννης Κεφαλογιάννης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας - Τέως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Γιάννης Κεφαλογιάννης στο pagenews.gr: Απέλπιδα προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να χρεώσει στη ΝΔ υπόθεση διαφθοράς

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τέως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη, αλλά και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Τέως Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή, την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη ,αλλά και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Γιάννης Κεφαλογιάννης στο pagenews.gr: Για την αναστολή της κομματικής δραστηριότητας της Μαρίας Σπυράκη 

Ο κ. Κεφαλογιάννης υπογράμμισε: “Νομίζω ότι σε θέματα διαφάνειας και ο πρωθυπουργός ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και όλοι εμείς στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έχουμε δείξει ότι είμαστε αμείλικτοι. Επομένως ακόμα και αν υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια και οποιαδήποτε διαδικασία από οποιαδήποτε στέλεχος, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση νομίζω ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση η οποία ελήφθη. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε σύντομα την κατάληξη αυτής της υπόθεσης και γενικά θα ξεκαθαρίσει και η θέση της κυρίας Σπυράκη, αλλά βεβαίως δεν πρέπει να μένουνε και σκιές και είναι και προς τιμή της ότι και η ίδια από χθες ζήτησε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας, ακριβώς για να μη βρεθούν από άλλους πολιτικούς χώρους και να εκμεταλλευτούν αυτή την υπόθεση”.

Γιάννης Κεφαλογιάννης στο pagenews.gr: Για το Qatar Gate 

Ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε: ” Είναι μια απέλπιδα προσπάθεια από πλευράς του κυρίου Ανδρουλάκη και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ να χρεώσουνε μία βαρύτατη υπόθεση διαφθοράς στη Νέα Δημοκρατία, όταν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέεται. Ήθελα να πω ότι η κυρία Καϊλή ήταν ένα πρωτοκλασσάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ θυμίζω μάλιστα ότι στις εσωκομματικές διαδικασίες του 2017 λόγω της στενής πολιτικής και προσωπικής σχέσης με τον ίδιο τον κ. Ανδρουλάκη τον είχε στηρίξει ως υποψήφιο Πρόεδρο, ήταν και η ίδια υποψήφια του ΠΑΣΟΚ όλα τα χρόνια,και από την νεολαία του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε, βουλευτής και Ευρωβουλευτής. Το να λέει τώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και να χρεώνει στη Νέα Δημοκρατία ή ότι δρούσε ως δούρειος ίππος ακόμη και αν ήταν αληθές δεν το κάνεις μετά από τρεις μήνες. Αν πραγματικά πίστευε ότι είναι δούρειος ίππος θα έπρεπε πραγματικά εκείνη τη στιγμή να προβεί στις ενέργειες εκείνες που πραγματικά αν θέλετε θα έπρεπε να την έχει εκτός κόμματος. 

Γιάννης Κεφαλογιάννης στο pagenews.gr: Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων 

Ο κ. Κεγαλογιάννης ανέφερε: “Είχα την τιμή να προεδρεύω της εξεταστικής επιτροπής και μπορώ να σας πω ότι έγινε μια πάρα πολύ συστηματική δουλειά με την έννοια ότι αν μετρήσει κανείς τις σελίδες των εγγράφων οι οποίες εισήλθαν στην επιτροπή σε συνδυασμό με τα πρακτικά και τις πολύωρες συνεδριάσεις θα φθάσουμε σε έναν αριθμό 5.500 σελίδων. Υλικό συγκεντρώθηκε, κλήθηκαν να καταθέσουν οχτώ μάρτυρες εκ των οποίων οι 7 μάλιστα με αυτοπρόσωπη παρουσία και εκ των οποίων οι 2 ήταν οι νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών που φαίνεται ότι εμπλέκονται στη διαδικασία των παράνομων λογισμικών..”.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι