Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Παναγιώτης Δουδωνής
Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ - Συνταγματολόγος

Παναγιώτης Δουδωνής στο pagenews.gr: Η Καϊλη είχε απομακρυνθεί ιδεολογικά και υποστήριζε τις θέσεις της ΝΔ

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και Συνταγματολόγος κ. Παναγιώτης Δουδωνής αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και Συνταγματολόγος κ. Παναγιώτης Δουδωνής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Παναγιώτης Δουδωνής στο pagenews.gr: Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και Συνταγματολόγος κ. Παναγιώτης Δουδωνής υπογράμμισε τα εξής:”Κοιτάξτε, εμείς αντιδράσαμε καταρχάς από το πρώτο δευτερόλεπτο της ανακοίνωσης της διεξαγόμενης έρευνας εις βάρος της κυρίας Καϊλή και την διαγράψαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο, νομίζω δεν έχει υπάρξει τόσο άμεση αντίδραση όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Θα σας πω σε αντίστιξη ότι το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα δεν την διέγραψε αμέσως, ανέστειλε την ιδιότητά της και τη διέγραψε μόλις εχθές. Άρα λοιπόν εμείς προβήκαμε σε αυτή τη διαγραφή που δείχνει το ήθος και τη στάση της παράταξης απέναντι σε τέτοια φαινόμενα. Τώρα με ρωτήσατε και για ένα άλλο ζήτημα για τις εξελίξεις σε σχέση με την παράδοση της έδρας.

Πιστεύω ως  συνταγματολόγος ότι η εντολή μπορεί να είναι ναι μεν ελεύθερη εντολή κατά το συνταγματικό δίκαιο, όμως υπάρχουν άκρα όρια αυτής της ελευθερίας. Αυτά συναρτώνται προς το γεγονός της χρησιμοποίησης της εντολής που έδωσε στην κυρία Καϊλή, ο ελληνικός λαός όμως όχι για να κάνει lobbying υπέρ του Qatar. Δηλαδή για σκοπούς άσχετους προς την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και βέβαια της ιδεολογίας μας. Η ιδεολογία βέβαια από την οποία είχε απομακρυνθεί σίγουρα από τον Αύγουστο και μετά, όταν υποστήριζε με μεγάλο πάθος τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, το πάρα πολύ σοβαρό θεσμικό θέμα των υποκλοπών ένα θέμα στο οποίο δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι οι διαφοροποιήσεις δεν είναι με πολιτική σκοπιμότητα.

Στο ζήτημα του Ιουλίου-Αυγούστου θέλω να σας πω ότι υπήρξε μία συνεννόηση με το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα, την ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και θα σας πω και το όνομα της επικεφαλής της κυρίας Πέρεθ και εκεί μας είπαν τα εξής η σοσιαλιστική ομάδα, ότι επειδή ήταν αντιπρόεδρος του Ε.Κ. και επειδή η ιδιότητά της αυτή συναρτάται με το ότι ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, αν τη διαγράφαμε κατά τους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, θα δημιουργούταν ζήτημα με την Αντιπροεδρία. 

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι