Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Μανώλης Χριστοδουλάκης
Μέλος ΠΣ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Μανώλης Χριστοδουλάκης στο pagenews.gr: Δεν έχουμε μάθει γιατί παρακολουθούνταν ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης Μέλος ΠΣ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, τις επερχόμενες εκλογές αλλά και στην ακρίβεια.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης Μέλος ΠΣ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου ανφέρθηκε στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, τις επερχόμενες εκλογές αλλά και στην ακρίβεια. 

Μανώλης Χριστοδουλάκης στο pagenews.gr: Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων δήλωσε τα εξής: “Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι, και το λέω αυτός ως προς τη μεγάλη εικόνα καταρχάς και πώς θα μπορούσαμε να είμαστε άλλωστε, γιατί πέραν από τα διαδικαστικά θέματα τα οποία επίσης έχουν μεγάλη αξία και θα τα συζητήσουμε, η μεγάλη εικόνα δείχνει ότι εδώ και πάνω από οκτώ μήνες που έχει ανακοινωθεί ουσιαστικά το θέμα των παράνομων υποκλοπών από την ΕΥΠ, άσχετα από το λογαριασμό Predator, δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν έχει μάθει στο παραμικρό την αλήθεια και τις κρίσιμες απαντήσεις στο γιατί παρακολουθούνταν ο Νίκος Ανδρουλάκης και άλλα πρόσωπα πολιτικά η  μη, όπως ο κ. Κουκάκης ο δημοσιογράφος και δυστυχώς εξακολουθούμε να βλέπουμε το σκηνικό να συμπληρώνεται διαρκώς από νέα τουβλάκια στην προσπάθεια συγκάλυψης. Φαίνεται πως κάποιοι θέλουν να πάμε σε εκλογές με σκιές και χωρίς να έχει μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.

Ερωτηθείς αναφορικά με το ενδεχόμενο αν δεν δοθούν απαντησεις στο συγκεκριμένο ζήτημα μέχρι τις εκλογές ο κ. Χριστουδουλάκης υπογράμμισε: “Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κομματικό, δηλαδή έτσι κι αλλιώς εμείς από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε έναν θεσμικό δρόμο που λέει ότι δεν βάζουμε τη Δημοκρατία στο δημοσκοπικό ζύγι, δεν λογίζουμε τις επιλογές μας, με βάση το πολιτικό κόστος ή το πολιτικό όφελος και αυτό το λέω με κάθε τόνο και με κάθε τρόπο ακριβώς γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να αντιληφθούμε ότι στα θέματα Θεσμών στα πολιτειακά, στο σεβασμό των κανόνων του Συντάγματος, σε οτιδήποτε άλλο χτίζει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα, πρέπει όλοι να εισφέρουμε υπερβατικά και ακομάτιστα. Δυστυχώς ξαναλέω έχουμε δει μια συντεταγμένη προσπάθεια από την κυβερνητική πλευρά όλο αυτό να συγκαλυφθεί..”σημείωσε.

Μανώλης Χριστοδουλάκης στο pagenews.gr: Για τις επερχόμενες εκλογές

Για τις επερχόμενες εκλογές και το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλα κόμματα ο κ. Χριστοδουλάκης υπογράμμισε: “Ενώ όλοι φαίνεται να κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ και να του χρεώνουν όλα τα δεινά της μεταπολίτευσης, όλοι την ίδια στιγμή θέλουν να μας δουν ως δυνητικούς συμβολικούς κυβερνητικούς εταίρους. Για μας όμως η συζήτηση είναι άλλη, βλέπουμε ότι σερνόμαστε σε εκλογές με ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα,είναι ότι δεν ακούει ελληνικός λαός τις προτάσεις του καθενός για το πώς μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι και να λύσουμε προβλήματα, αλλά ακούει τον έναν να δείχνει τον άλλο και μέσω του φόβου, της ανασφάλειας και μεσω προσεγγίσεων να μπορέσει να πείσει ότι είναι ο λιγότερος κακός. Αυτό θέλουμε να το αντιστρέψουμε και να πάμε την κουβέντα στα πολτικά ζητήματα και πως με τη δική μας ατζέντα, τις δικές μας προτάσεις μπορούμε να δώσουμε λύσεις την επόμενη ημέρα..”

Μανώλης Χριστοδουλάκης στο pagenews.gr: Για θέματα οικονομίας

Ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε: ” Η πραγματικότητα λέει σε αριθμούς ότι υπάρχουν 750 χιλιάδες Έλληνες πολίτες που περνάνε κάτω από 400 ευρώ μισθό, η πραγματικότητα λέει ότι πάνω από το 55% των νέων θέσεων εργασίας είναι θέσεις μερικής απασχόλησης με πολύ ευέλικτα ωράρια, που πλήττουν την εργασιακή αξιοπρέπεια, η πραγματικότητα λέει ότι είμαστε τρίτη στην τιμή του ΦΠΑ σε όλη την Ευρώπη σε αρνητική θέση και η πραγματικότητα λέει επίσης ότι οι συνταξιούχοι έχουν χάσει πάνω από το 40% του διαθέσιμου εισοδήματός τους όλα αυτά με συγκεκριμένα νούμερα. Προφανώς και υπάρχει μία κρίση ενεργειακή, κρίση ακρίβειας που κατά βάση έχει εξωγενή αίτια. Εμείς είμαστε απόλυτα καθαροί, αυτό στο οποίο διαφοροποιούμαστε είναι η στρατηγική διαχείρισης που είναι η εγχώρια..”.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι