Pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr Opinion Leader. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Σοφία Βούλτεψη
Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου

Σοφία Βούλτεψη στο pagenews.gr: Με τη στάση του ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την εθνική κυριαρχία της χώρας

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση με τη "μικρή Μαρία" και τους 38 μετανάστες στον Έβρο , τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και το φράχτη στον Έβρο.

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση με τη “μικρή Μαρία” και τους 38 μετανάστες στον Έβρο, τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και το φράχτη στον Έβρο. 

Σοφία Βούλτεψη στο pagenews.gr: Για την υπόθεση με τη “μικρή Μαρία” στον Έβρο

Η κ. Βούλτεψη σχετικά με την υπόθεση της “μικρής Μαρίας” στον Έβρο δήλωσε: “Θα σας πω πρώτα κάτι εντελώς γενικό. Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να μιλάμε για τη μετανάστευση γενικόλογα, δηλαδή δεν μπορούμε να λέμε ότι το φαινόμενο της μετανάστευσης υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και τα λοιπά. Γιατί δεν μπορούμε εμείς στην Ελλάδα; Γιατί υπάρχει μία δύναμη η Τουρκία, μία αναθεωρητική δύναμη η οποία έχει εντάξει το μεταναστευτικό και το προσφυγικό στην εργαλειοθήκη της, δηλαδή στο οπλοστάσιο της, στην απειλή πολέμου. Επομένως δεν μπορούμε να μιλάμε εμείς με τους ίδιους όρους. Το ένα είναι αυτό, το δεύτερο είναι ότι η Ελλάδα, η στρατηγική που έχει χαράξει σε αυτό το ζήτημα με εντολή προσωπικά του πρωθυπουργού του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι παράλληλα στήριξη συνόρων και ανθρώπων. Με σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες και στα ανθρώπινα δικαιώματα,και αυτό κάνουνε. Τώρα από κει και πέρα, ξέρουμε τι συνέβη το προηγούμενο καλοκαίρι. Υπήρξε μία συντονισμένη εκστρατεία κατασυκοφάντησης της χώρας, ένα διεθνές λόμπι μαζί με εγχώριους, το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο και πώς δημιούργησε όλα αυτά τα fake news, μάλλον λίγο-πολύ καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μία στόχευση πάνω σε αυτόν.

Είναι προφανές από τα στοιχεία που βλέπουμε και έχουμε στα χέρια μας ότι σε αυτό το σενάριο με τα fake news υπήρξε κάποια κάτι από όλα. Δηλαδή υπήρξαν οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, διεθνείς οργανισμοί, διάφορες χώρες, μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και όλοι αυτοί μου κάνει εντύπωση που ποτέ για παράδειγμα δεν έχουν έρθει στο γραφείο μου να μου ζητήσουν μια συνέντευξη για τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τα ασυνόδευτα ανήλικα στην Ελλάδα. Όλοι αυτοί δηλαδή οι οποίοι κλείνουν τα σύνορα τους ουσιαστικά ότι  τα σύνορα στην Ευρώπη η Σένγκεν έχει καταργηθεί. Κάθε τόσο οι χώρες ανακοινώνουν ότι παρατείνουν για άλλους έξι μήνες την αναστολή της εφαρμογής της Σένγκεν, άρα λοιπόν όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν κλείσει τα δικά τους σύνορα ακολουθούν εξαιρετικά αντιμεταναστευτική πολιτική, χώρες ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης των κυβερνήσεών τους, δηλαδή αριστερές κυβερνήσεις όπως της Δανίας, οι άλλες και τα λοιπά όλοι κάνουν αυτό και αφήνουνε όλο το βάρος στις χώρες του νότου, δηλαδή Ελλάδα Ιταλία Μάλτα και μετά μας κατηγορούν για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Βούλτεψη ανέφερε: ” Ο ΣΥΡΙΖΑ τι να σας πω μου κάνει εντύπωση, πως είναι δυνατόν ενώ όλοι εντός και εκτός συνόρων έχουν αναγνωρίσει τα λάθη, έχουν κάνει τις διαψεύσεις τους, έχουν κάνει τις επανορθώσεις τους, πώς είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του να επιμένει στα fake news. Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο υπονομεύοντας δεν συκοφαντεί απλώς τη χώρα  αυτή τη στιγμή υπονομεύει την εθνική κυριαρχία και την εθνική ασφάλεια της χώρας που συνδέονται άμεσα και υπαρξιακά με το μεταναστευτικό” σημείωσε μεταξύ άλλων. 

Σοφία Βούλτεψη στο pagenews.gr: Για τον φράχτη στον Έβρο

Για τον φράχτη στον Έβρο: “Αυτό το οποίο κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ελπίζω να το θυμηθούν και να το λάβουν υπόψιν τους οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στην κάλπη, διότι είναι αμετανόητοι και αυτό το οποίο μας λένε ουσιαστικά είναι ότι εμείς αν καναβρισκόμασταν στην εξουσία θα κάναμε το ίδιο ακριβώς πράγμα..” υπογράμμισε η κ. Βούλτεψη.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι