Super League 2: Η πιθανότητα για σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο με νέο πρόεδρο

Super League 2: Η πιθανότητα για σέντρα το άλλο Σαββατοκύριακο με νέο πρόεδρο

Πηγή: EUROKINISI

Ο Αντώνης Ροκάκης ανέφερε πως μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα για τις ομάδες της Super League 2 εάν παραιτηθεί ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, κάτι που θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.

Σε αναστολή παραμένει το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς δεν πάρθηκε κάποια διαφορετική απόφαση στο σημερινό (22/2) Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής. Που πάντως ήταν «θυελλώδες» και μάλιστα υπάρχει ανοικτό «παράθυρο» για επανεκκίνηση το άλλο Σαββατοκύριακο, πρώτο του Μαρτίου.

Ο Αντώνης Ροκάκης, ισχυρός άνδρας των Χανίων, μετέφερε στη συνεδρίαση πως μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα για τις ομάδες από όσα αποφασίστηκε τελικά να λάβουν ως επιχορήγηση από το στοίχημα (150.000 από 70.000 που προβλέπεται πλέον), κάτι που θα συμβεί αν ο Λεωνίδας Λεουτσάκος παραιτηθεί από την προεδρία της λίγκας. Αυτόματα εάν συμβεί αυτό τότε είναι πιθανό να οδηγηθεί η SL2 και σε αλλαγή προέδρου, ενώ επιτροπή της κατηγορίας θα συναντηθεί για αυτό το σκοπό με τον Λευτέρη Αυγενάκη, Υφυπουργό Αθλητισμού, ώστε να αυξήσουν το ύψος της χρηματοδότησης που θα λάβουν.

Υπό αυτές τις συνθήκες και αν «τρέξουν» οι διαδικασίες τότε είναι πιθανό να υπάρξει σέντρα το διήμερο 4-5 Μαρτίου και με νέο πρόεδρο από την πλευρά της Super League 2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play