Όλες οι μεταδόσεις της Τετάρτης

Όλες οι μεταδόσεις της Τετάρτης

Πηγή: AP PHOTO

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Τετάρτη (22/02), με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις στο Champions League. Δείτε αναλυτικά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Το Champions League συνεχίζεται με δύο ακόμη αναμέτρήσεις την Τετάρτη (22/2) για τη φάση των 16 του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού. Μετά τη μεγάλη νίκη της Ρεάλ επί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ με 5-2 και το διπλό της Νάπολι επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης σειρά παίρνουν δύο ακόμη ματς με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η Σιτι  του Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λειψία και θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα ώστε να βρεθεί πιο κοντά στο στόχο της που είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Οι Άγγλοι ταξίδεψαν στη Γερμανία χωρίς τους Ντε Μπρόινε, Λαπόρτ και Στόουνς που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα στη Γερμανία ταξίδεψε ο Μάξιμο Περόνε με τον Αργεντινό μέσο να είναι για πρώτη φορά σε αποστολή των μπλε.

Στο Μιλάνο η Ίντερ υποδέχεται την Πόρτο με τους “νερατζούρι” να θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς ενόψει της ρεβάνς στο Ντραγκάο.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play