Καραμανλής: Η ΝΔ ενωμένη όσο ποτέ

Καραμανλής: Η ΝΔ ενωμένη όσο ποτέ

Πηγή: Αρχείου

Με ευρύ διακομματικό και διαπαραταξιακό σεβασμό έγινε γνωστή η σημερινή απόφαση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή

Με ευρύ διακομματικό και διαπαραταξιακό σεβασμό έγινε γνωστή η σημερινή απόφαση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή να μην θέσει και πάλι υποψηφιότητα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές. Ο ιδιαίτερα υψηλός βαθμός αποδοχής του προσώπου του πρώην πρωθυπουργού συνυφαίνεται με ξεχωριστά ποιοτικά γνωρίσματα, που ο κ. Κώστας Καραμανλής επέδειξε στα χρόνια της πλούσια και μαχητικής πολιτικής του διαδρομής.

Ο κ. Καραμανλής διετέλεσε πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος για δώδεκα συνεχόμενα χρόνια, από το 1997 έως το 2009, καταφέρνοντας να είναι απόλυτα αποδεκτός από την παραταξιακή βάση και τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Στη διάρκεια αυτών των ετών, κατάφερε να οδηγήσει, με την φωτισμένη ηγεσία του και τις εμπνευσμένες επιλογές του, την Νέα Δημοκρατία σε δύο ευρείες εκλογικές νίκες, το 2004 και το 2007. Στα χρόνια της διακυβέρνησης του τόπου, είναι γενικά αποδεκτό ότι ο κ. Καραμανλής άσκησε την διακυβέρνηση υπεύθυνα, με σεβασμό στο εθνικό συμφέρον της Πατρίδας μας, ενώ, παράλληλα, τίμησε βαθιά την κοινοβουλευτική μας δημοκρατία με το κοινοβουλευτικό έργο του.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, βουλευτής και κορυφαίος Υπουργός της Κυβέρνησης του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, επεσήμανε με σημερινή ανακοίνωσή του τις μεγάλης σημασίας αρετές του πρώην πρωθυπουργού. «Είναι ο μακροβιότερος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, υπήρξε πρωθυπουργός για πεντέμισι χρόνια και ο αρχηγός που συνέδεσε απόλυτα τη δική του πορεία με το εθνικό και το πατριωτικό συμφέρον. Κλείνει, λοιπόν, μια μεγάλη κοινοβουλευτική διαδρομή», επισήμανε ο βουλευτής Σερρών και Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ο πρώην πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και την κεντροδεξιά παράταξη στον τόπο μας και πρόσθεσε πως θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη για επανεκλογή στο τιμόνι της Χώρας. Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής τόνισε, από την πλευρά του, ότι «η Νέα Δημοκρατία πάει σε εκλογές ενωμένη όσο ποτέ, με βάση τις αρχές και τις παρακαταθήκες του ιδρυτή μας, Κωνσταντίνου Καραμανλή». Και υπογράμμισε, στο σημείο αυτό, την ενότητα της ΝΔ ενόψει των ερχόμενων εκλογών, σημειώνοντας πως «η παράταξή μας παραμένει ζωντανή, παραμένει όρθια. Διότι παραμένει πιστή στις αρχές της, χωρίς να παύει να διευρύνεται και να ανανεώνεται πάντα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play