Άδωνις: Ζαραλίκας όπως Αρβανίτης;

Άδωνις: Ζαραλίκας όπως Αρβανίτης;

Πηγή: Διαδίκτυο

Για όλους τους πολίτες που παρακολουθήσαμε τον οχετό του Χ. Ζαραλίκα εναντίον του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υπάρχει μια εξόφθαλμη ομοιότητα ανάμεσα στο «αριστούργημα» του εν ευρεία εννοία καλλιτέχνη και στο πρόσφατο παραλήρημα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη.

Για όλους τους πολίτες που παρακολουθήσαμε τον οχετό του Χ. Ζαραλίκα εναντίον του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, υπάρχει μια εξόφθαλμη ομοιότητα ανάμεσα στο «αριστούργημα» του εν ευρεία εννοία καλλιτέχνη και στο πρόσφατο παραλήρημα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη. Αμφότεροι χαρακτηρίζουν ναζιστή με τον τρόπο τους τον Υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, πριν από ελάχιστες μέρες, ο κ. Κώστας Αρβανίτης εξίσωσε τα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τον Ναζισμό. Η παρέα του Μητσοτάκη «είναι ένα ναζιστικό κομμάτι που κρύβεται πίσω από την ιστορία των αρίστων, της Άριας φυλής».

Σήμερα, στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο μίσους και τοξικότητας κινείται και ο κ. Χ. Ζαραλίκος. Ο εν ευρεία εννοία καλλιτέχνης καλεί το στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τον κ. Γεωργιάδη, να αυτοκτονήσει σε δημόσια θέα, μπροστά στον αρχηγό του, που εμφανίζεται πως είναι ο Χίτλερ, ο τυπικότερος εκφραστής του ναζισμού. Έτσι είναι και για τον κ. Ζαραλίκο, ο κ. Γεωργιάδης είναι ναζιστής οφείλει λοιπόν να αυτοκτονήσει μπροστά στον αρχηγό του Χίτλερ.

Προφανώς θορυβημένος από την χονδροειδέστατη χυδαιότητα, ο κ. Γεωργιάδης προχωρεί σε μήνυση εναντίον του κ. Χ. Ζαραλίκου,  στην οποία  «αναμένει όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Όπως όμως και στο κατηγορητήριο περί ναζισμού από τον κ. Αρβανίτη, έτσι και στην περίπτωση του «καλλιτέχνη» ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να πάρει θέση και να καταδικάσει τον παραλληλισμό με Ναζισμό και Χίτλερ. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, αφού η «ΑΥΓΗ», άτυπο ΦΕΚ του ΣΥΡΙΖΑ γράφει σε αποψινό της άρθρο ότι ο καλλιτέχνης «σύρεται στα δικαστήρια από τον κ Γεωργιάδη», προς τον οποίο δεν βρίσκει να εκφράσει τον παραμικρό λόγο συμπάθειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play