Κρικέτος, Καλπάκης,Σμέρος στο pagenews.gr: Για τις εκλογές και την ακρίβεια

Κρικέτος, Καλπάκης,Σμέρος στο pagenews.gr: Για τις εκλογές και την ακρίβεια
O κ. Σπήλιος Κρικέτος Πρώην Γ.Γ. Έν. Αστυνομικών Δυτικής Αττικής – Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, ο κ. Στέργιος Καλπάκης Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο κ. Γιάννης Σμέρος Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Υποψήφιος Βουλευτής μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκαν στις επερχόμενες εκλογές, την υπόθεση των παρακολουθήσεων αλλά και σε θέματα οικονομίας. 

O κ. Σπήλιος Κρικέτος Πρώην Γ.Γ. Έν. Αστυνομικών Δυτικής Αττικής – Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, ο κ. Στέργιος Καλπάκης Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο κ. Γιάννης Σμέρος Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Υποψήφιος Βουλευτής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Το Βαρόμετρο” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκαν στις επερχόμενες εκλογές, την υπόθεση των παρακολουθήσεων αλλά και σε θέματα οικονομίας.

Κρικέτος, Καλπάκης,Σμέρος στο pagenews.gr: Για τις επερχόμενες εκλογές 

Ο κ. Σπήλιος Κρικέτος Πρώην Γ.Γ. Έν. Αστυνομικών Δυτικής Αττικής – Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές δήλωσε τα εξής: “Αυτό το μήνυμα που θέλω να στείλω από την περιοχή μου αλλά όχι μόνο από την περιοχή μου αλλά στα Δυτικά τα οποία δραστηριοποιούμε είναι η θέληση του κόσμου να έχει ηρεμία, να μπορέσει να πάει ένα βήμα παρακάτω τη ζωή του,να μπορέσει να προκόψει και πιστεύω και εγώ λοιπόν ότι η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη κιόλας Κυριακή γιατί εκεί θα το μεγάλο βαρόμετρο θα φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Όσον αφορά την αυτοδυναμία την οποία είπατε, πιστεύω ότι η ΝΔ ναι θα πάρει την αυτοδυναμία την οποία θα την δώσει ο κόσμος…”. 

Ο κ. Στέργιος Καλπάκης Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανέφερε τα εξής: “Παρουσιάσαμε το 75% των ψηφοδελτίων μας, είναι ψηφοδέλτια που εκφράζουν τη στρατηγική μας επιλογή για αμφίπλευρη διεύρυνση και προς τα εκεί προς την κεντροαριστερά και προς τα αριστερά, είναι ψηφοδέλτια ανανεωμένα κατά 50% περίπου σε σχέση με το 2019 δηλαδή το 50% των υποψηφίων δεν ήταν υποψήφιοι το 2019 και εκφράζουν και τη συλλογική μας απόφαση του συνεδρίου μας για ισάριθμη αντιπροσώπευση των φύλλων το οποίο επίσης έχει πολύ μεγάλη σημασί. Αποτελούνται από άντρες και γυναίκες με διαδρομή και καταξίωση, ο καθένας και η καθεμία στο χώρο δουλειά τους, στην επιστήμη, στον πολιτισμό, στους κοινωνικούς αγώνες και με τις εμπειρίες τους με τις γνώσεις τους πιστεύουμε ότι αποτελούν ένα εξαιρετικό δυναμικό προκειμένου να δώσουμε αυτήν τη μάχη, η οποία κατά την δική μας άποψη δν χρειάζεται να γίνουνε δεύτερες ή και τρίτες εκλογές που από την πλευρά της κυβέρνησης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, αλλά από την πρώτη Κυριακή από τις εκλογές της απλής αναλογικής με την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για το σχηματισμό μιας Προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας πάνω σε συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις, πάνω σε ένα συγκεκριμένο παίσιο για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας, για την προστασία της πρώτης κατοικίας,για την ενίσχυση του Εθνικού συστήματος υγείας, για τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας..”. 

Ο κ. Γιάννης Σμέρος  Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος Βουλευτής σημείωσε τα εξής: “Αναφορικά με το θέμα των ψηφοδελτίων όπως είδατε παρουσιάσαμε το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου, μάλιστα ήμασταν το πρώτο κόμμα το οποίο μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία, παρουσιάσαμε τα πρόσωπα τα οποία απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια και είναι κατά τα 2/3 ανανεωμένο, κάποιοι δεν είχαν ξανασυμμετάσχει ποτέ σε εκλογές, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το 1/3 των ψηφοδελτίων είναι κάτω των 35 ετών, δείχνουμε μια δυναμική στη νέα γενιά και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλουμε να ακολουθήσει και στη συνέχεια..”¨. 

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις στο youtube

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play