Άδωνις: Μητέρα όλων των μαχών η πρώτη Κυριακή

Άδωνις: Μητέρα όλων των μαχών η πρώτη Κυριακή

Πηγή: fb Adonis Georgiadis

Ο Υπουργός και βουλευτής Βορείου Τομέα κ. Γεωργιάδης απεύθυνε θερμό χαιρετισμό και ομιλία στο πολυπληθές ακροατήριο των οργανωμένων μελών και των αφοσιωμένων φίλων του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι επιφύλαξαν ιδιαίτερα ζωηρή και εγκάρδια υποδοχή στον Υπουργό.

Το «παρών» έδωσε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός και βουλευτής Βορείου Τομέα κ. Γεωργιάδης απεύθυνε θερμό χαιρετισμό και ομιλία στο πολυπληθές ακροατήριο των οργανωμένων μελών και των αφοσιωμένων φίλων του κυβερνώντος κόμματος, οι οποίοι επιφύλαξαν ιδιαίτερα ζωηρή και εγκάρδια υποδοχή στον Υπουργό.

Ο κ. Γεωργιάδης αξιολόγησε τις προτεραιότητες του κόμματος και της παράταξης, τονίζοντας πως οι δημοτικές εκλογές, με τις οποίες ασχολείται ιδιαίτερα η ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Παρασκευής, είναι πραγματικά σημαντικές, αλλά «τώρα είναι η ώρα των εθνικών εκλογών».

«Οι εκλογές που έρχονται είναι πάρα πολύ σημαντικές. Και δεν πρέπει να τις πάρουμε χαλαρά, δεν πρέπει να τις πάρουμε αψήφιστα», ανέφερε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τη σημασία των ερχόμενων εκλογών.

Τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων παρά την κρίση και τον πόλεεμο

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπενθύμισε  ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθε αντιμέτωπη και χρειάστηκε να χειριστεί την πανδημική κρίση της Covid – 19, τον πόλεμο στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή και την ενεργειακή κρίση με τα δυσάρεστα παρακολουθήματά της.

Στη συνέχεια, υπογραμμίστηκε η συμφωνία προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών έργων. «Σχεδόν το σύνολο των όσων υποσχεθήκαμε το πράξαμε», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «η Ελλάδα στάθηκε όρθια μέσα σε όλες αυτές τις κρίσεις και η Κυβέρνηση εφάρμοσε το πρόγραμμά της».

Υπ. Ανάπτυξης: Αναμφισβήτητο το έργο μας

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε ξεχωριστή αναφορά στο υπουργικό έργο, στο έργο που παράχθηκε τα τελευταία χρόνια στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Η θεαματική τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης, η σαφέστατη βελτίωση της Χώρας ως προς την δυνατότητα απορρόφησης κονδυλίων από το ΕΣΠΑ και η λειτουργά νέων ναυπηγείων.      «Κι αυτά  τα έργα είναι μετρήσιμα, δεν μπορεί κανείς να μας τα αμφισβητήσει». Η Ελλάδα καταλαμβάνει πια την δεύτερη θέση στις επενδύσεις και έχει καταφέρει να αλλάξει το επιχειρηματικό τοπίο χάρη στις μεταρρυθμίσεις που προωθήθηκαν αποφασιστικά, κατά την τελευταία τετραετία. Σύμφωνα, δε, με τον Economist «έχουμε την ταχύτερη βελτίωση οικονομικού περιβάλλοντος στο σύνολο του πλανήτη».

 Εκλογές: Καμία χαλάρωση του κόσμου της ΝΔ

Αυτά τα επιτεύγματα, ωστόσο, μπορούν να απειληθούν και να ανατραπούν στις ερχόμενες εκλογές, επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο οποίος κάλεσε εύστοχα τους φίλους και τα μέλη σε εγρήγορση. «Η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση θα γίνει στην πρώτη κάλπη», τόνισε με νόημα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ΝΔ θα επαληθεύσει όλες τις δημοσκοπήσεις και θα είναι πρώτη δύναμη. Χρειάζεται εντούτοις εγρήγορση και καθολική συμμετοχή από την πρώτη Κυριακή λόγω του αναλογικού εκλογικού συστήματος.

Αναφερόμενος στο σενάριο κυβέρνησης των ηττημένων, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «θα είναι μια κυβέρνηση των αποτυχημένων», αν το ενδεχόμενο επιβεβαιωθεί.

ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25 θα είναι η λεγόμενη «προοδευτική διακυβέρνηση», η οποία θα είναι καταστροφική για την ελληνική οικονομία και κοινωνία. «Όχι ταχεία επιστροφή στην Ελλάδα του 2015». Η πρώτη Κυριακή λοιπόν θα είναι, όπως αναφέρθηκε, «η μητέρα όλων των μαχών και από αυτήν την μάχη δεν θα πρέπει να χαθεί καμία ψήφος στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη», υποστήριξε καταχειροκροτούμενος ο Υπουργός.     

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play