«Την άφησαν να πεθάνει γιατί ήταν μαύρη» καταγγέλλει η μητέρα του νεκρού κοριτσιού στον Άγιο Στυλιανό

«Την άφησαν να πεθάνει γιατί ήταν μαύρη» καταγγέλλει η μητέρα του νεκρού κοριτσιού στον Άγιο Στυλιανό

Πηγή: Screenshot

Εισαγγελική έρευνα έχει διαταχθεί για τον θάνατο νηπίου στο Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, μετά από εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Εισαγγελική έρευνα έχει διαταχθεί για τον θάνατο νηπίου στο Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, μετά από εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. Η μητέρα είναι συντετριμμένη και ξεσπά κατά παντός υπευθύνου για τον ξαφνικό χαμό του παιδιού της δηλώνοντας ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί της.

Μιλώντας μισά αγγλικά μισά ελληνικά η μητέρα του μόλις 2,5 ετών παιδιού καταγγέλει ότι «την άφησαν να πεθάνει επειδή ήταν μαύρη». «Μέχρι χθες την κρατούσα στην αγκαλιά μου και ήταν μια χαρά. Πέθανε ξαφνικά την άφησαν να πεθάνει επειδή ήταν μαύρη. Αν ήταν λευκή θα ζούσε» ανέφερε.

«Μέχρι χθες την κρατούσα στην αγκαλιά μου και ήταν μια χαρά. Πέθανε ξαφνικά την άφησαν να πεθάνει επειδή ήταν μαύρη. Αν ήταν λευκή θα ζούσε» ανέφερε το grtimes.

Επιπλέον η ίδια διευκρινίζει, ότι από το ίδρυμα δεν την ενημέρωσαν ότι το παιδί χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο μια μέρα πριν, πάρα μόνο το πρωί την ειδοποίησαν ότι απεβίωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play