ΑΣΕΠ 2K/2021: Αιτήσεις υποψηφίων ΠΕ Πληροφορικής

ΑΣΕΠ 2K/2021: Αιτήσεις υποψηφίων ΠΕ Πληροφορικής
Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων από επιλαχόντες της Προκήρυξης 2Κ/2021, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πέντε (5) θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων από επιλαχόντες της Προκήρυξης 2Κ/2021, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας πέντε (5) θέσεων τακτικού προσωπικού του κλάδου/ειδικότητας ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στο Υπουργείο Εσωτερικών χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες, σύμφωνα με τις παρ. 7 και 8 του άρθρου 25 του ν. 4765/2021 (ΦΕΚ 6/τ.Α΄/15.1.2021).

Το ΑΣΕΠ καλεί μόνο τους επιλαχόντες υποψηφίους, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες κατάταξης του κλάδου ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ της ανωτέρω προκήρυξης, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους για τις νέες θέσεις (κωδ. 306 έως 310), με την υποβολή νέας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση), χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία λήγει στις

17 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Επισημαίνεται ότι, η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων του εν λόγω κλάδου (κωδ. θέσης 510 και 511 της 2Κ/2021) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στους πίνακες κατάταξης.

Προσόντα που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (14/4/2021) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play